- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, de sok kétely van bennem, főleg egy androidos okostelefonnal (Samsung Galaxy S) szerzett negatív tapasztalat miatt. Azt el is adtam hamar, mert nagyon nem jött be (valószínű ritka kevesek egyike vagyok, és bennem van a hiba). Az elsődleges problémám, az volt hogy a memóriában maradtak azok az alkalmazások, amiken már nem használtam és elvileg bezártam, így lassan "elfogyott a gép". Ez a probléma fennáll még a Tabletek esetében is?
Nem tudom van-e egyáltalán az igényeimnek megfelelő gépezet?- 10" felett, de nem sokkal nagyobb
- Felbontása minimum 1280x800
- Wi-Fi b/g/n
- 1080p.-s HD filmek lejátszása.
- HDMI
- USB2.0 vagy 3.0.
- USB.-ről tud-e külső (ntfs fájlrendszerű) HDD.-ről olvasni?
- Windowsos hálozatra tud-e kapcsolódni ? (HD filmek lejátszása főleg innen történne)
- Teljes értékű webböngésző (Flash, stb...)
- Minél nagyobb akku üzemidő
- SD, SDHC memóriakártya olvasó
- Opcionális: GPS, elfogadható minőségű fényképezési lehetőség, beépített 3G modemKérlek benneteket ha van ezeknek a tulajdonságoknak megfelelő készülék, ajánljatok nekem egyet, amit érdemes lenne megvenni!
Köszönettel.:
Julot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Ford topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest