Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék venni, de sok kétely van bennem, főleg egy androidos okostelefonnal (Samsung Galaxy S) szerzett negatív tapasztalat miatt. Azt el is adtam hamar, mert nagyon nem jött be (valószínű ritka kevesek egyike vagyok, és bennem van a hiba). Az elsődleges problémám, az volt hogy a memóriában maradtak azok az alkalmazások, amiken már nem használtam és elvileg bezártam, így lassan "elfogyott a gép". Ez a probléma fennáll még a Tabletek esetében is?
Nem tudom van-e egyáltalán az igényeimnek megfelelő gépezet?- 10" felett, de nem sokkal nagyobb
- Felbontása minimum 1280x800
- Wi-Fi b/g/n
- 1080p.-s HD filmek lejátszása.
- HDMI
- USB2.0 vagy 3.0.
- USB.-ről tud-e külső (ntfs fájlrendszerű) HDD.-ről olvasni?
- Windowsos hálozatra tud-e kapcsolódni ? (HD filmek lejátszása főleg innen történne)
- Teljes értékű webböngésző (Flash, stb...)
- Minél nagyobb akku üzemidő
- SD, SDHC memóriakártya olvasó
- Opcionális: GPS, elfogadható minőségű fényképezési lehetőség, beépített 3G modemKérlek benneteket ha van ezeknek a tulajdonságoknak megfelelő készülék, ajánljatok nekem egyet, amit érdemes lenne megvenni!
Köszönettel.:
Julot...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
Julot
aktív tag
Köszönöm a válaszodat! Erről mi a vélemény? Több ember ajánlotta ezt is akikkel az utóbbi időben beszéltem.
Lenne még egy számomra fontos kérdés. Wi-Fi.-n keresztül csatlakozva a routeremhez, látom-e windowsos home szerveren lévő tartalmakat (Film, zene, kép), és le tudom-e játszani egy androidos táblagéppel? Ha igen, hogyan? Megy simán, vagy kell egy DLNA szerver mint pl a tv.-kben lévő lejátszókhoz?
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv.:
-
Julot
aktív tag
Hát ez baj! Akkor az Asus kiesett a lehetőségek közül.
Egy kérdés maradt még, amire választ szeretnék kapni. Ahogy a netet olvasom, sok tablet képes lejátszani HD videókat, de nem mindegyik képes h264.-es MKV fileokat lejátszani. Van olyan gép aminek, amiknek ez nem jelent gondot?
[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
Julot
aktív tag
Erre tudna nekem valaki válaszolni? Fontos lenne... Köszönöm!
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!
Egy családtagom hosszú időre kórházba került, és kellene neki egy Tablet, amint netezni, TV.-t nézni tud. Fontos lenne a TV. én usb DVB-T tunerre gondoltam, csak nem tudom melyik tabletet érdemes megvenni, és melyik DVB-T sticket, amik biztosan jól működnek együtt. Azt is figyelembe kell vennem, hogy nem egy informatikában jártas emberről van szó, tehát kezdetleges felhasználói tudással rendelkezik. Költséghatékony megoldás érdekelne!
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Üdv.:
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Szeretnék venni egy 7".-os táblagépet, netezésre, emailezésre, skype.-ra. Ami fontos, hogy 3g-s modem legyen benne, ( Digis net menne vele ) megbízható, nem zörgős-csörgős minőség érdekelne, IPS panel minél nagyobb felbontással jó lenne, és fontos lenne a gyorsaság, főleg netezéskor. Játék, fényképezés, kamerák nem fontos, de a multimédia igen. Költséghatékony megoldás érdekelne
Mit ajánlanátok?Köszönöm!
Üdv.:
-
Julot
aktív tag
Tudnátok mondani nekem olyan 8".-os, - ajánlott - tabletet, aminek van 5 GHz.-es Wi-fi-je? És jó lenne azt is tudnom, ITTHON hol lehet kapni? (pl.: Huawei MediaPad T3 8" KOB-W09 - de nem tudom hol lehet kapni, nekem úgy tűnik, hogy mindenhol csak a KOB-L09.-es kapható, ami csak 2,4 GHz.-es Wi-Fi.-t tud... Más gyártó is szóba jöhet, ami ajánlott...
Köszönöm!
-
Julot
aktív tag
Köszönöm a válaszodat, most nézem itt:
..hogy mi a különbség, most vettem észre, hogy a W.-s az only wifi... csak az a gondom, hogy az árukereső oldalon a találatokat végigböngészve a boltok nagyrésze annyit ír hogy csak 2,4 Ghz...
Ezért kértem segítséget, hátha valahol egzakt módon leírják, és nyugodtan megvehetem. De akkor ezek szerint nem kell tartanom tőle hogy nem lesz benn 5 Ghz.-es wifi?
Valaki akinek itt van, kérem írjon, hogy milyen wifi van benne, és hol vette, sokat segítene!Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Julot
aktív tag
válasz cidalain #79834 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat! Valószínűleg megveszem, aztán ha nincs benne mégsem, akkor visszaviszem. Sajnos ahol lakom tömve van az összes 2,4 GHz.-es sáv minden csatornája, eszméletlen mennyi SSID van, viszont az 5 GHz szinte üres, rajtam kívül talán 1-2 embernek van, szóval ezért is erőltetem ennyire az utóbbit. No nem mintha akkora jelentőséggel bírna, de ha már veszek valamit, akkor legalább az esélyt adjam meg, hogy jobb legyen!
Szóval köszönöm mégegyszer!
Kellemes Vasárnapot mindenkinek!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Xiaomi Redmi Pad Pro (pár napos)
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest