- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kábé ötödszörre írom le itt az adott bolt hivatalos álláspontját a garanciával kapcsolatban. A két év garanciából 1 év teljes körű, akár a Samsung magyarországi szervizeiben is érvényesíthető. A második év csak a saját szervizükbe érvényes. Telefonban hangzott el, a hívást rögzítettem, ennek megfelelően fogok eljárni, ha netán garanciáztatásra kerül a sor. Magyarul a különbség annyi, hogy itt 1 év gyári garanciát kapsz 2 helyett. Az ügyintéző állította, nyugodtan be is regisztrálhatom a termékemet a Samsungnál, menni fog. Ki nem próbáltam utóbbit (mert minek), ha baj lesz, majd regisztrálok.
Egyébként bontatlan dobozt kaptam, talán spanyolból jöhetett, de minden tartozéka megvolt, és természetesen a magyar nyelvet is tudja az Android. Frissíthető is, tehát nem letiltott eszközről van szó.
Sok bizodalmam nekem sem szokott lenni az ilyen boltokhoz, általában tiszta helyről vásárolok, de ez csak egy tablet, nekem nem munkaeszköz, ha pedig szopókáznak velem a garinál, majd eljátszadozunk. Mindazonáltal, teljes mértékben elégedett voltam, kommunikációból is ötös a bolt.
Emagon ez a típus egyébként akkoriban 83 volt a 68 helyett, mostanában lehet látni néha 76-ért is, ekkora árkülönbségért már lehet, én is inkább a 2 év garanciát választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest