Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Carmageddon 2
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Vettem egy használt Samsung Galaxy Tab S 10.5-öt. (T800). (szinte karcmentes, 55ezer volt)
Van egy halvány felirat a képernyő alján, ami mint egy vízjel, mindig ott van (1mm-es betűkkel, két sorban):
*Product Design, specifications, colors, and users interface included in this video are subject to change without notice and may vary from those shown
*The availability of services may vary by countryNem látszik, annyira halvány, de ha nagyon észre akarom venni, azért kivehető.
A gép hátulján pedig egy b×zinagy "NOT FOR SALE" felirat.
Mikor úgy tudatosult bennem, h mi van a kezemben, ezekkel a feliratokkal, felröhögtem, h pasztmek, mit tarthatok a kezemben vajon...

Szeretném tudni, h mi lehet ez?

Nem akarom a Samuhoz bevinni, a végén lefoglalnák, h valami demo cucc..
A készülék jól működik, négyes Android volt rajta, frissítettem hatosra, és gyári alapbeállításra is tettem, szóval minden rendben van, az eladó is vállalt egy év garit rá még, meg megbízható az értékelései alapján, plusz egy halom hasonló olcsó okos eszközt árul, szóval semmi bajom nincs, csak kíváncsi vagyok miféle cucc lehet ez?

Remélem a kérdésem nem varez, mert nem annak szántam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Háztartási gépek
- Direct One (műholdas és online TV)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX