- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
keep2000
tag
Úgy néz ki, hogy a Chuwi Hi8 tabletem megadta magát. Nem emlékszem, hogy hogy sikerült, de tegnap úgy vettem fel, hogy a sarkánál valószínűleg neki lett ütve valaminek és hatalmas pókhálós repedések keletkeztek a kijelzőn. Megjelenítés megy, de az érintés érzékelés csak a jobb alsó sarokban
A készülék megfelelt nekem, amire használtam, bár néha produkált érdekességet, pl restartkor elfelejtette a wifi logint, meg a wifi vétele amúgysem volt egy hatalmas szám, de kibírtam vele.
Helyette vennék valamit vagy magyar új/használt vagy EU raktáras, max 100$ határban.
Igények:
- 8"
- min 2GB RAM
- használható kijelző
- Android, lehetőleg minél újabb
- opcionálisan bluetooth
- ha akksija jól bírja, azt nem bánomami nem kell:
- sim/mobilnet
- erős grafika
- dual boot
- gps
- fényképezőAlapvetően gyakori böngészésre lesz használva, az működjön jól. Ezen kívül ebook olvasás, zenehallgatás, youtube, egyszerűbb játékok fordulnak elő rajta.
Ahogyan olvasgatok itt, a Chuwi Hi8 Pro lenne a nekem megfelelő? Vagy más javasolt is van? Gearbesten nincs EU raktárban most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest