- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Ha jól tudom az 16:10... ez még el is menne, mert valószínűleg úgyis fektetve használnám, akkor meg még szélesebb képet kapok (-> szélesebb doksi, jobb olvashatóság, ám persze alacsonyabb), csak azt mondtam, hogy a 4:3 jobban tetszene. A gond inkább az ára, a 3G nélküli is 140k körül van boltban. 10.1v meg csak vodás, ilyen konstrukciót nem szeretnék. Használtan még egyiket sem láttam (ja de ez utóbbi, 3G nélkül 100...).
Wayteq: igen, ráadásul van USB, kamera, meg szabadabban használható android... a gond csak az, hogy senki sem tudja, mikor jelenik meg, hogy sikerül összerakniuk a gépet, mikorra lesznek tesztek, lassabb lesz-e a kisebb tesónál (én azért látok rá esélyt), és hasonlók. A 75k körüli használt iPad-hez képest azért nem hiszem, hogy olyan sokkal olcsóbb lenne, mondjuk 60-ra saccolom, azért nem beszélhetünk kétszeres árról (igen, cserébe új, de ez nem szempont, csak a gari - használtra meg megint csak jó sokat kéne várni).
Talán marad a 3G-s iPad... legrosszabb esetben eladom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest