- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #61971 üzenetére
Közben úgy tűnik, nem ez lesz perpill a legnagyobb bajunk a géppel. A masina egyébként a Lenovo Yoga 2 10 LTE, az extreme digital-nal vettük [link] (szerintem ez a tényleges Yoga 2 és nem a régebbi modell, amiről már korábban volt szó itt a fórumon). Miután tegnap megvettük, kábé 5 percet tudtam nyomkodni, mielőtt csontra lemerült. Annyi történt, hogy bejött a Lenovo üdvözlő felirat, majd egy sötétszürke hátterű ablakban kérte a nyelv- és az időzóna beállítását. Egyiket magyarra, másikat Budapest-re állítottam, közben kérte a SIM kártya PIN-kódját, azt is beírtam neki. Onnantól viszont se kép, se hang, nem lehet (de legalábbis nem tudjuk) továbbgörgetni sehová. Ma hívott a párom, hogy feltöltötte a gépet, de még mindig csak ezt tudja rajta ő is csinálni. Megnéztem néhány YT videót, ott kiveszi a csóka a dobozból, bekapcsolja, de bejön rajta neki minden. Valaki android-guru legyen szíves mondja már el, mi van ilyenkor, plíz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest