Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajuhasz
tag
Sziasztok.
Anyumnak vettem anno egy POV Mobii 925 tabletet.... amióta nálunk van minden lassú és bezáródik rajta pedig hardverileg nem kellene szerintem főleg attól amit anyám csinál képet videót nézeget és még újsághíreket olvas.... Én okos fejel nekiálltam gyári Firmware-t frissíteni azóta csak a POV logó-t mutat csak induláskor.
Esetleg ha valaki valami olyan leírást tudna nekem adni vagy tippet hogy hogyan javíthatnám esetleg hogyan tehetek rá egy másik rendszert az jó lenne. esetleg privátban telefonszám is jöhetne ha valaki tudna segíteni ha elakadnék hogy hogyan lehet ilyet javítani.
Elég furcsa ennek a rendbetétele mert egy oprendszert hamarább felteszek pc -re mint egy tablet működését megfejtsek..... és már kissé kezdek szétszórt lenni mert már vagy 3 órája szívok vele....
Válaszotok előre is köszönöm.
Üdv : ajuhaszzz

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX