- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajuhasz
tag
Sziasztok.
Anyumnak vettem anno egy POV Mobii 925 tabletet.... amióta nálunk van minden lassú és bezáródik rajta pedig hardverileg nem kellene szerintem főleg attól amit anyám csinál képet videót nézeget és még újsághíreket olvas.... Én okos fejel nekiálltam gyári Firmware-t frissíteni azóta csak a POV logó-t mutat csak induláskor.
Esetleg ha valaki valami olyan leírást tudna nekem adni vagy tippet hogy hogyan javíthatnám esetleg hogyan tehetek rá egy másik rendszert az jó lenne. esetleg privátban telefonszám is jöhetne ha valaki tudna segíteni ha elakadnék hogy hogyan lehet ilyet javítani.
Elég furcsa ennek a rendbetétele mert egy oprendszert hamarább felteszek pc -re mint egy tablet működését megfejtsek..... és már kissé kezdek szétszórt lenni mert már vagy 3 órája szívok vele....
Válaszotok előre is köszönöm.
Üdv : ajuhaszzz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest