- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurasz
tag
Sziasztok, nem vagyok járatos a tabletek világában. Kérdésem, hogy egy Asus Memopad HD 10 (Me103K) [link] megfelelő választás lenne-e egy olcsó 10" tabletnek, amely elsősorban gyereknek játékra (70%), böngészésre (20%), DLNA film nézésre (10%) lenne használva?
Azt olvastam, hogy régebbi CPU Adreno 320 GPU-val, ami azért elég meggyőző teljesítménnyel bír a spec. szerint (gpu gflops: link)Tudnátok-e mást ajánlani (akár 8"-os méretben is!), ami a fenti célokra megfelelő, és max. 70-80k.
Lg G pad 8.0-ról azt olvastam, hogy az adreno 305 miatt játékokhoz egyáltalán nem ajánlott,
az Alcor Access O819M-re meg a szokásos kínai megbízhatatlansági problémák jellemzőek a topikja szerint (no meg csak 1 év garancia). Ha van valami ötlet, szívesen venném.Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest