- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Köszönöm!
Nekem is hasonló tapasztalatom volt az RK3188-al, már túl adtam rajta!
A mi igényeinket tabletfronton majdnem kielégítette, de a Play lagolások, telepítésnél lefagyások és késések kiidegeltek. Az alvó módból nem ébredésről már nem is beszélve...
Elég sok játék elment rajta, de láttam, hogy meg meg akad párszor néhány játéknál vagy nagyon döcögött!
Kipróbálom és jelentek, hogy milyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest