Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hun_gery

aktív tag

válasz z0d1AK #5864 üzenetére

Jó ez a transformer... bár ezt én már kitaláltam vagy fél éve, amikor először láttam billentyűzetes kínai bőrtokot... akkor az volt az alap elképzelés, hogy a ragasztás mentén szétkapom, kicsit belül megerősítem, majd kiszuperált notebook zsanérral megoldom, hogy hajtogatható legyen... ez ott bukott meg, hogy a bill. része sokkal könnyebb volt, mint a tábla, ezért mindig hanyattesett volna... (semmiképp nem akartam a hátsó kitámasztót használni.)

20s ötletként jött a következő: kiszuperált hordozható dvd szétszedése, kibelezáse, lcd helyére szépen egy fel-lepattintható kemény hátfal (hard snap-on case eredetileg) cd helyére billenytyűzet, akku ugye adott, cd-vezérlés helyére egy mobilvinyó, ami akkuról kapja az áramot, egy usb aljzat az infrakapu helyére pendrájvnak, alulra a dokkoló-csatlakozóba (vagy mi a neve) pattan a tábla, stb...
    tervezőasztalon már kész, ha megjön az Államokból a pattintó kemény hátfal a streakhez, megcsinálom, lehet beszámolót is írok róla :)

persze az asus megoldása kifinomultabb, de ha megkapom a gépparkjukat, az enyém sem lesz rosszabb... :D

Új hozzászólás Aktív témák