- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi047
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm édesapjának az alábbi paraméterekkel lenne szüksége egy tabletre:
- 3G/4G képesség
- GPS mindenképp
- 8-10 col között
- minél erősebb kiépítés és folyékony kezelhetőség, ennek érdekében a 2GB RAM mindenképp
- előnyt jelent a jó akkuidő
- a felhasználási kör netezés, skype, fotó- és videónézegetés, flottakövetés, esetenként térképezés, tehát semmi megerőltető. (a vitát elkerülve, hogy ezt egy 30 ezres tablet is tudja, itt minél stabilabb, lagmenetesebb teljesítmény kellene)
- áfacsaló sufni boltok nem játszanak, de mondjuk megbízható helyen, mint pl. az Emag szóba jöhet a bolti gar
- lehetőleg ne legyen nonameA kiindulási ár 100 ezer forint, de ez valamennyire rugalmas, mondjuk ha 130 a best buy, akkor legyen, de azért túlzásoktól mentesen. Pl. egy iPad Air 16gb 4g nagyon jó lenne, de a 160-170 ezer már túl sok.
Eddig egy Lenovo Yoga 2-t néztem 110-ért, kicsit tartanék tőle, eddig még csak rossz és akadozó négymagos Lenovo tableteket láttam, nem tudom mit nyújt a felső kategóriában. Illetve nem tudom kell-e félni az Intel chipsettől.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest