Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

Sziasztok! egy ideje kiléptem az androidos világból, most szeretnék egy tabletet újra...

- hány hüvelykes legyen a kijelző?
    tökmindegy, de 7-8", tehát kisebb méret előnyben
    - új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
    használt is szóbajöhet természetesen, sőt!
    - itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
    az "itthon" nálam nem opció, mivel egy ideje nem Mo-n lakok... szinte minden hasonló kütyüt ebayről szoktam beszerezni amúgy
    - mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
    böngészés, chatelés, jegyzetelés, fotók nézegetése, bár nem muszáj tökéletesen színhelyes legyen a kijelző, de ips azért előnyben, nagyjából a portfóliómat mutatnám meg másoknak és inspirációként szoktam modelleknek mutatni pár képet telón pózokról fotózás közben stb., ez tabon kényelmesebben menne, nagyobb a kijelzője. Játszani nem fogok vele, filmet sem nézek majd rajta.
    - mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
    ebay-en 40 font-tól 100 fontig egész tűrhetőeket láttam, csak nagy a kínálat, és nem igazán vagyok képben már a hardverekkel, tehát mondjuk huf-ban gondolkozva max 50k, ha nem túl kevés...

Konkrét elképzelések:
    - legújabb android is fusson rajta viszonylag gyorsan, tehát gondolom kell 4 mag + 1gb ram, de ebben nem vagyok biztos :B
    - legyen rá cyanogenmod 11 frissítés rendszeresen, ez meg a keret gondolom alaposan leszűkíti a kört
    - szín, márka, egyebek kb. mindegy, csak ne legyen valami kínai vacak :D

valami tipp?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés