Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Sziasztok!
Talán már írtam a múltkor, hogy le akarom cserélni a mostani tabletemet, de olyanra, ami előrelépés. Mindenképpen 8"-osat szeretnék és eddig azt gondoltam, hogy mindenképpen 4G-set. De nem találtam olyat, ami minden szempontból megfelelt volna, ezért most újratervezés van.
Nagyon tetszik a Sony Z3 Compact tablet, de túl soknak tartom érte a 140 ezret, szóval inkább a másik végéről indulnék: Valami sokkal olcsóbb készüléket keresek, ami 8"-os, de megelégszem a 3G modemmel. Ha valami kedvező áron hozzájutnék egyhez, akkor mondjuk használnám 1 évig és utána megnézem, mire lehet akkor majd cserélni.
Amiket néztem:
- Wayteq 8X, ami most jelent meg. Nem tudom, vannak-e róla tapasztalatok, ez még eléggé zsákbamacska, illetve csak fehérben létezik tudomásom szerint, ami nem túl vonzó.
- Lenovo A8-50, ami tavaly jelent meg, de több helyen (pl. Edigital, Ipon, eMag) már kifutott modellnek írják és már nem árulják. Máshol meg egyszerűen csak nincs is a kínálatban. Hosszas keresgélés után találtam 2 helyet, ahol elvileg pár nap alatt lenne, de ott pedig 52-54 ezer Ft.Az lenne a kérdésem, hogy megér-e ennyit a cucc, érdemes-e várni valami akcióra, vagy inkább azonnal csapjak le rá, hátha nemsokára már ez sem lesz?
Illetve ebben a 40-50 ezres kategóriában tudtok-e egyebet javasolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bittorrent topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Kindle
- Arc Raiders
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest