- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
joethefox
csendes tag
Helló!
Kérhetnék a szakiktól tippeket, milyen tabletet ajánlanának nekem? A felhasználási cél képregények, újságok és könyvek olvasása lenne (jpg, pdf) csak és kizárólag, offline módban. A képernyő mérete legalább 9,7" legyen, és inkább 16:9, bár ha az nincs, akkor a 4:3 is megteszi. Amit még szeretnék, hogy az akksija elég nagy teljesítményű legyen, valamint megbízható legyen, ne olyan, amit tömegével hordanak gariztatni az emberek (még ingadozom, hogy új, vagy olcsóbb használt lenne).
Én az alábbit találtam: WayteQ xTAB-100 QCR. Ezt paramétereiben tökéletesnek találtam (bár ez is 4:3), még használtban is hirdetik kellemes árakon, ellenben amit a felhasználók írtak róla, attól megrémültem. Rengetegen szidják, hogy lefagy, sokszori szervizelés ellenére is (valamint legalább ennyien szidják a wifi-t, de az nem érdekel, mert nem akarok online lenni, csak usb-n rátölteni az olvasnivalót).
Ja és nem lényeges az Android, csak nem találtam általános topicot. Árban viszont újonnan jó volna 60-70 ezer alatt maradni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest