- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
Nekem van egy SenseV7-em kéznél, elvárásaidnak mindenben megfelel a gameloft játékokat leszámítva, játékokban nem nagy májer, videólejátszásban annál inkább.
Netezéskor, olvasáskor, képnézéskor a nagyobb felbontás teljesen másik szintre emeli a gépet. Belátási szögei 3 irányból jók, 1 irányból szar, rena nemtudom hogy teljesít itt.
Lassan küldöm vissza kínába gariztatni a rossz gombja miatt (a 3 ból egy gombja rossz volt) aztán valószínűleg eladom és beérem egy e-inkes olvasóval, de eléggé jó kis gép. Edit: Szoftverileg elég szar egyelőre, idővel ez is javul persze, ha jól tudom már van rá cyanogenmod fw, de én nem próbáltam mert kivették belőle a cuccot amitöl olyan jó volt videólejátszásban
Ja és flashben sem épp király, bár én nem láttam még szépen működő flasht kínain. (egyáltalán minek nektek flash? mit csináltok vele?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Subaru topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged