- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
oOBanditaOo
csendes tag
Sziasztok!
Szintén Tablet vásárláson agyalok az igényeimnek megfelelően összegyűjtöttem párat de lehet némi szaktudásra is szükségem lesz. Tehát az igényem a következő:
Motoros túrákhoz jól jönne egy telefonnál nagyobb kijelzővel rendelkező GPS képes eszköz amin a hosszabb túra útvonalak is szépen átnézhetőek a térképen. Ráadásul néha a telefonom is megmakacsolja magát így a GPS funkcióval duplán bebiztosítanám magam. Természetesen nem menetközbe használnám hanem félre állok tervezek stb. Tehát napfénynél is lehetőleg látható legyen a kijelzője és a GPS se legyen lomha. 3G előny de nem feltétel.
Az akciókamerával felvett videókat a nap végén a tablettel nézném meg (A videók 1080P/30FPS .MOV formátumúak) illetve menteném le a Tabletben elhelyezett nagyobb sd kártyára mivel a kamerám csak 16gb-ot támogat. Ja és nem utolsó sorban megbízható legyen.Így, hogy eleget tegyek a fórum szabályzatnak is
a következő paraméterekre gondoltam:
- Kijelző méret: 8"-tól felfele
- Kijelző felbontás: 1280x800-tól felfele
- új készüléket szeretnék vásárolni (pár hónapos vagy refurbished is belefér)
- Itthon vásárlás előny de eu-n belüli megbízható forgalmazók is számításba jöhetnek
- Felhasználás: a fent említett túrákon kívül az esős napokon esti filmezésre internetezésre használnám. Bár autós játékokat szeretem, nem hiszem, hogy túl sokat játszanék majd rajta.
- Piszkos anyagiak: 50 ezer Ft-ig.Amiket én eddig nézegettem:
1. Wayteq xTAB-8Q (8", 1280x800, Cortex-A7 Quad 1.3Ghz, 1GB Ram, Mali-450, GPS):
Viszonylag jó kijelző ehhez a felbontáshoz erős (legalábbis a Mali-400-nál jobb) VGA párosul viszont az 1GB-ot kevésnek érzem bár lehet, hogy ekkora felbontáshoz még elég. Magyar forgalmazónak köszönhetően még a garanciális ügyintézés se lehet túl nagy macera.2. Alcor Access O819M (8", 1280x800, Cortex A7 Octa 1.6, 2GB, Mali-450, GPS, 3G):
Kb mint a Wayteq csak ez elvileg nem 4 hanem már 8 magos ráadásul a GPS-en kívül 3G is van benne. Ára viszont 17 ezerrel több mint a Wayteq-é így annyira nem érzem jó vételnek.3. Cube Talk 9x (9,7", 2048x1536, MTK 8392 Octa 1.7, 2GB, Mali-450, GPS, 3G):
A száraz adatokat nézve semmire se lehetne panaszom, ráadásul ilyen teljesítményért a 200 dolláros ár sem vészes. Viszont megbízhatóság és garancia szempontjából kételyeim támadnak pl. a merrimobiles 3 hónap saját gari után már csak a gyártói garancia érvényes ami azt jelenti, hogy elküldöm nekik, ők meg tovább küldik a gyártónak Kínába... Tehát a garanciális ügyintézés miatt hetekre Tablet nélkül maradhatok ami főleg nyári szezonban eléggé bosszantó lenne.Futottak még kategória:
ALCOR Access Q881M / PRESTIGIO PMT5487_3G_D (8", 1280x800, ??? Quad 1.3, 1Gb, Mali-400, GPS, 3G):
A 3G-t leszámítva mindenben jobb a Wayteq xTAB 8Q ráadásul olcsóbb is.Wayteq xTAB-100qcr / Alcor Zest Q933RS (9,7", 2048x1536, Cortex A9 Quad 1.6, 2GB, Mali-400): Ezeket igazából ki is zártam annak ellenére hogy hatalmas a kijelzőjük, a Mali-400 sajna elég gyenge ekkora felbontáshoz valahol azt olvastam, hogy még a menü is beszaggat. Továbbá külső GPS vevőre is szükségem lenne mert ezekben nincsen.
Szerintetek a 3 említett Tablet közül melyik a jobb választás arra a feladatkörre amit fent írtam? Én a Wayteq fele hajlok, mert tudtommal a jelenlegi 8 magos procik azok valójában 2x4 magosak és nagyobb teljesítmény igénynél az erősebb 4est kevesebnél pedigg a kisebb 4 magot használják így nem hiszem, hogy annyival erősebb lenne az Alcor vagy a Cube mint amennyivel drágábbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest