Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

Szerintetek melyik a jobb hosszabb PDF-ek olvasására (képekkel, grafikonokkal) és böngészésre?

ASUS MeMO Pad 10.1 ME302C

- 10.1"-os IPS kijelző
    - 1920x1200
    - 224 PPI pixelsűrűség
    - 6760 mAh aksi
    - 580g súly
    - Intel Atom Z2560 chipset
    - Dual-core 1.6 GHz Intel Saltwell HT cpu
    - PowerVR SGX 544 gpu

Samsung Galaxy TabPRO 8.4 T320

- 8.4"-os Super Clear kijelző
    - 2560x1600
    - 359 PPI pixelsűrűség
    - 4800 mAh aksi
    - 331g súly
    - Qualcomm Snapdragon 800 chipset
    - Quad-core 2.3 GHz Krait 400 cpu
    - Adreno 330 gpu

Nem tudom, hogy a " vagy a PPI számít e jobban olvashatóság szempontjából. Szerintetek mennyire kényelmetlen az asusszal járó nagyobb súly, ill. milyenek lehetnek az üzemidők folyamatos olvasásra? Jó lenne, ha legalább egy napot kihúzna töltés nélkül. Samsung-ról azt írják, hogy tok nélkül rossz a fogása, szerintetek érdemes tokot venni hozzá?

Gyártó szempontjából inkább az asus felé húzok, mert eddig egyik samsung sem működött hiba nélkül, amit láttam (2 telefon, 1 monitor, 1 winchester). Ezzel szemben egy 10 éves gépem, gigabyte, intel, kingston, seagate cuccokkal, ami még mindig nem adta fel. A két seagate winchester, kicsit kerreg benne, de egyébként hiba nélkül működik. Van 10+ éves nokia telefon, ami remekül működik, van 5 éves benq monitorom, ami szintén hiba nélkül megy, és volt fsc monitorom, ami 7 évig bírta. Szóval én inkább az ilyen tartósabb termékekben hiszek, és nem szeretném, ha a gari lejárta után azonnal széthullana az egész, márpedig samsung-ról most ez a benyomásom szemben az asusszal.

Új hozzászólás Aktív témák