- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomyerk
tag
köszönöm! szerencsére egyelőre ezek azok, amik kevésbé érdekelnek, az usb-t leszámítva
a garancia, üzemidő, képminőség, súly stb számít elsősorban, fényképezni nem hiszem, hogy szeretnék vele.
samsung 10.1-el összevetve? ma láttam egyet, és nagyon meggyőző volt, főleg hogy elhagyták a szerintem rémes menüdizájnjukat...sebesség meggyőző, megemelni sajnos nem tudtam, de a képe tényleg kiesett
még egy nagyon nagyon hülye kérdés: az hogy melyik készülék milyen széles nem befolyásolja, hogy mekkora a tényleges képernyő ugye? csak optikailag meg szoktam zavarodni, és nagyon fontos lenne, mert sok képregényt olvasnék lehetőleg nagyítgatás nélkül (emiatt is bukik el sztem az 1024x600as felbontás nálam
) és ugye ott minél szélesebb annál jobb (kivéve a 4:3 képarányt, mert megnéztem egy ipad 2-t is, és ott már inkább görgetnem kellett, plusz androidot szeretnék)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest