Új hozzászólás Aktív témák

• A_ScHuLcZ

addikt

Sziasztok!

Tablet vásárlásán gondolkodom, de nem vagyok biztos benne, hogy a laptopommal és az okostelefonommal szemben valóban ki is használnám-e. Néhány funkciója olykor-olykor nagyon jól tudna jönni, de csak ezek miatt megvenni pazarlásnak tartom. Párom számára mint e-book olvasó lenne hasznos, számomra pedig a tanuláshoz, mert ebben a szakmában munka mellett is sokat kell, és ha már egész nap ültem bent a munkahelyen, akkor otthon nem biztos, hogy megint begörnyednék a gép elé, de muszáj, mert a tananyag online, nyomtatás szóba sem jöhet, hatalmas mennyiség és interaktív.

Ezen túl biztos tudnám hasznosítani a munkám során is, de számomra biztosan nem vált ki egy laptopot, hiszen nekem még a soros port hiánya is nagyon fájó pont a mai gépeknél, mert nagy szükségünk van rá hálózati eszközök konfigurálásánál.

Van esetleg valahol egy jó leírás, amit végigolvasva el tudom majd dönteni, hogy szeretnék-e tabletre költeni, vagy egyelőre nem, szükségem van-e rá? A felsorolt elsődleges szempontok alapján mekkora gépeket érdemes néznem, 7" kicsi, igaz? És végül tudom, hogy ez egy Androidos topic, de megkísérlem megérdeklődni, hogy mi az Androidos és mi a windowsos tabletek előnye? Mindkét rendszert viszonylag alaposan ismerem, laptopon windows van, telefon pedig androidos, Nexus 4.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés