- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Tablet vásárlásán gondolkodom, de nem vagyok biztos benne, hogy a laptopommal és az okostelefonommal szemben valóban ki is használnám-e. Néhány funkciója olykor-olykor nagyon jól tudna jönni, de csak ezek miatt megvenni pazarlásnak tartom. Párom számára mint e-book olvasó lenne hasznos, számomra pedig a tanuláshoz, mert ebben a szakmában munka mellett is sokat kell, és ha már egész nap ültem bent a munkahelyen, akkor otthon nem biztos, hogy megint begörnyednék a gép elé, de muszáj, mert a tananyag online, nyomtatás szóba sem jöhet, hatalmas mennyiség és interaktív.
Ezen túl biztos tudnám hasznosítani a munkám során is, de számomra biztosan nem vált ki egy laptopot, hiszen nekem még a soros port hiánya is nagyon fájó pont a mai gépeknél, mert nagy szükségünk van rá hálózati eszközök konfigurálásánál.
Van esetleg valahol egy jó leírás, amit végigolvasva el tudom majd dönteni, hogy szeretnék-e tabletre költeni, vagy egyelőre nem, szükségem van-e rá? A felsorolt elsődleges szempontok alapján mekkora gépeket érdemes néznem, 7" kicsi, igaz? És végül tudom, hogy ez egy Androidos topic, de megkísérlem megérdeklődni, hogy mi az Androidos és mi a windowsos tabletek előnye? Mindkét rendszert viszonylag alaposan ismerem, laptopon windows van, telefon pedig androidos, Nexus 4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest