Új hozzászólás Aktív témák

• balpeter04

tag

Sziasztok!

Van egy MTK6582 alapú Cube U27GT tabletem, amit frissíteni próbáltam a 2014.09.04 dátumozású szoftverre, ami ehhez az eszközhöz készült. Windows 8.1 alól próbálom frissíteni, és fenn van a MediaTek DA USB VCOM driver is.

A tabelt frissítése során véletlenül meglöktem a tabletet, és kicsit elmozdulhatott a USB csatlakozó (ezt windows pittyegő hardver leválasztás hang is bizonyítja) és megszakadt a frissítés 27%-nál. Tudtam, hogy ebből nagy baj lehet. Megpróbáltam újrafleshalni, de nem sikerült.

A tabletet a géphez csatlakoztatva felismeri a rendszer (pittyen egyet a Windows, és eszközkezelőben is megjelenik a MediaTek DA USB VCOM eszköz is), de a frissítő továbbra sem teszi a dolgát (SP Flash Tool), a megfelelő scatter fájl betöltése után, és a Download gombra klikkelve majd a tabletet a géphez csatlakoztatva, lila színű sávok lefutnak de utána a ROM feltöltése nem indul el, az alsó sávban csak Searching van kiírva...

Nem értem, hogy ha a Windows felismeri az eszközt a Flash Tool miért nem. Tud esetleg valaki segíteni nekem ezzel kapcsolatban? A mai délutánomat külföldi fórumok olvasgatásával töltöttem, de nem találtam hasonló problémára megoldást...

Előre is köszönöm azoknak akik végigolvasták ezt a hosszú postot és megpróbálnak segíteni! :)

Peti

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés