Új hozzászólás Aktív témák

• sargarigo

csendes tag

A minap kérdeztem, hogy a Concorde Rokee C, vagy a DPS IQ7 a jobb lövés szerintetek! Azóta körbejártam a témát több soron, és végül az IQ7 győzött meg jobban. Most itt vigyorog az asztalomon :)
    Ha érdekel valakit, a rokee-nál a kizáró tényezők ezek voltak:

- Nincs hardveres óra benne. Ezen mondjuk meglepődtem, de teszteltem a MM-ban (mert h*lye..), és tényleg reggel tízkor még 16:04-et mutatott. Pedig kikapcsoltam és vissza, adtam neki wifit is, de nem.
    - A másik a képernyő. Szerencsétlenségére egymás mellett volt a dps meg a rokee, és nagyon durván lealázta az előbbi az utóbbit. A dps mellett szegény concorde-nak eléggé fakóak a színei.
    - A nyers erőbeli különbségről eddig is tudtam, az csak egy pötty az "i" betűn.
    - Az pedig hogy ennek még hátlapi kamerája is van, már tényleg ajándék azért az egy ezresért, ami a két gép közötti árkülönbség.

Szóval ha valaki hasonlóban gondolkodik, akkor mindenképpen a dps-t! Remélem a használat során igazolódni fog a döntésem! :)

Namost akkor egy kérdést is! Mondjatok már valami alkalmazást, amivel meg tudnám izzasztani! Nyilván az erejéhez mérten, elvégre mégiscsak egy 20k-s gépről van szó! Mivel szoktatok játszani, stb.

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés