- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég a Google Play asztali webes felületéről akartam programot telepíteni a tabletemre (ahogy korábban már sokszor). Azonban újabban egy olyat látok, amit nem tudok hova tenni...
Konkrétan arra gondolok, hogy alul a listában ahol kiválaszthatom, hogy melyik androidos eszközömre kívánom telepíteni a programot, szerepel egy olyan, hogy Samsung GT-i9300.
Azért érdekes, mert soha nem volt se Samsung telefonom, se tabletem, se semmi...
Jah, és a T-mobile-hoz se tartoztam soha.
Szerintetek a Google-nek kell jeleznem?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest