Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tixem

addikt

Üdv!

Gondolkodom egy tab beszerzésén abból a célból, hogy olyan órákon, ahol nem kell annyit jegyzetelni, ott ne a füzettel kelljen szutyakolni, egyből legyen meg elektronikusan, továbbá kiadott anyagokat tudjak rátenni és az órán elhangzottakból a plusz dolgokat mellé tudjam szúrni mint plusz információ (gondolok itt pdf és doc fájlokra).

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy melyek azok a gépek amelyek alkalmasak ilyen célra, melyiknek érzékeny annyira kijelzője és van e rajta külön erre készült app ami lehetővé teszi a fentieket.

Ez a gondolat ma ütött szöget a fejembe, úgyhogy nem nagyon nézelődtem eddig de annyit tudok, hogy 7" erre nem elég, szóval minimum 8", árban max 70 ezer, és windows 8.1, esetleg android.

Hardver: igazából édes mindegy, lényeg hogy ne szaggasson.
    Beszerzés: itthonról hazai garanciával

Eddig kettőt találtam amik első blikkre alkalmasak lennének: asus vivotab note 8 (bár ez kicsit drága), illetve lg g pad 8.3. Ehhez majd vennék valami jobb ceruzát értelemszerűen.
    Vivo Pad-ról van pár video yt-on, egész effektíven lehet vele irkálni ahogy elnéztem, sajna a g pad-ról már nem találtam ilyet, pedig abban is van jegyzetfüzet alkalmazás.

Asszem egyelőre ennyi, szerintetek melyik a legmegfelelőbb tablet erre a célra? Van e egyáltalán értelme? Nyilván nem csak erre használom majd ha megveszem, filmnézés, böngészés stb.

Ja igen, majd elfelejtettem. Jó lenne ha a wifi mellett mobilnetet is lehetne rá pakolni, de gondolom ez csak olyanoknál működik amelyekben van 3g, de homályosítsatok fel ha tévedek :)

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák