- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Epp tablet vasarlas elott vagyok/voltam de sikerult kicsit osszezavarodnom.
A kisebb egykezes tabletek erdekeltek igy elso korben a Nexus jott szoba, de hamar kikerult a kepbol mikor kezbe vettem a 8,4-es Samsung Tab Pro-t. Minden szep es jo volt mikoris a heten elmentem megvenni. Epp kifogytak belole (249EUR) de helyette ott diszelgett az uj 8,4 Tab S ami ahogy az itteni ill a GSMarenas tesztben is mondjak a kijelzojevel levett a labamrol. (tudom tudom sokak szerint tulszaturalt es tarsai, de nekem igenis nagyon tetszik. NO flame!)
Maga a szinek mar kevesbbe az szajizem a hatlap pedig vegkepp tavol all tolem... Meg jo h azt nezem a legkevesbbeA kerdesem csupan annyi, h miben kulonbozik a Pro es az S valtozat a kijelzot leszamitva?
Mert az tenyleg hibatlan, de ha hardwerileg a Pro nem kulonbozik vagy csak minimalisan ter el az S-ben levotol akkor szvsz marad a regebbi varians mert hiaba egyedulallo es megkapo az AMOLED szamomra nem biztos, h er 150EUR felarat.
Hosszutavra tervezek igy ha HW-ban jobb az uj akkor nem variallok kifizetem a 399EUR-t, de jo lenne tisztaban lenni es a specifikacioban feltuntetett chipset / CPU / GPU nekem nem sokat mondSegitsegeteket, valaszaitokat elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest