- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- weiss: Pant* rant
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocokpofa
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet fogok vásárolni a kölezljövőben. Már sok oldalt nézegettem és találtam is egész jó cuccokat!
pl. Nexus 7 2nd gen de kicsit drága és szeretnék ennél nagyobb képernyővel rendelkezőt.
Most találtam egy ilyet, de nem tudom hogy ez mennyire megbízható márka és gép: FNF iFive Retina, elméletileg 7.9 inch, 2048*1536 és Quad Core 1.6GHz, 2 GB DDR3 rammal. 40000 Ft körüli árral. EZ valami átverés vagy pedig tényleg ennyire király? Nem lehet hogy 1 év után meghal?
De ajánlhatnátok ti is, ha tudtok valami jobbat. Lehet külföldről is és használt, de törés, (karc) mentes.
Max 50-55 ezer Ft, 8-10 inch és lehetőleg ne 800x640 es hanem mondjuk HD felbontású minimum.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest