Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocokpofa
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek honnan lehet külföldről rendelni (pl. Amerika) tableteket, mert vannak olyan termékek amiket nem akarnak kihozni Magyarországra az Amazonról például. Jó lenne onnan rendelni, mert ott viszonylag olcsóbb a legtöbb termék. Még szállításal is....
Köszönöm előre is! -
Pocokpofa
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet fogok vásárolni a kölezljövőben. Már sok oldalt nézegettem és találtam is egész jó cuccokat!
pl. Nexus 7 2nd gen de kicsit drága és szeretnék ennél nagyobb képernyővel rendelkezőt.
Most találtam egy ilyet, de nem tudom hogy ez mennyire megbízható márka és gép: FNF iFive Retina, elméletileg 7.9 inch, 2048*1536 és Quad Core 1.6GHz, 2 GB DDR3 rammal. 40000 Ft körüli árral. EZ valami átverés vagy pedig tényleg ennyire király? Nem lehet hogy 1 év után meghal?
De ajánlhatnátok ti is, ha tudtok valami jobbat. Lehet külföldről is és használt, de törés, (karc) mentes.
Max 50-55 ezer Ft, 8-10 inch és lehetőleg ne 800x640 es hanem mondjuk HD felbontású minimum.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX