- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocokpofa
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek honnan lehet külföldről rendelni (pl. Amerika) tableteket, mert vannak olyan termékek amiket nem akarnak kihozni Magyarországra az Amazonról például. Jó lenne onnan rendelni, mert ott viszonylag olcsóbb a legtöbb termék. Még szállításal is....
Köszönöm előre is! -
Pocokpofa
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet fogok vásárolni a kölezljövőben. Már sok oldalt nézegettem és találtam is egész jó cuccokat!
pl. Nexus 7 2nd gen de kicsit drága és szeretnék ennél nagyobb képernyővel rendelkezőt.
Most találtam egy ilyet, de nem tudom hogy ez mennyire megbízható márka és gép: FNF iFive Retina, elméletileg 7.9 inch, 2048*1536 és Quad Core 1.6GHz, 2 GB DDR3 rammal. 40000 Ft körüli árral. EZ valami átverés vagy pedig tényleg ennyire király? Nem lehet hogy 1 év után meghal?
De ajánlhatnátok ti is, ha tudtok valami jobbat. Lehet külföldről is és használt, de törés, (karc) mentes.
Max 50-55 ezer Ft, 8-10 inch és lehetőleg ne 800x640 es hanem mondjuk HD felbontású minimum.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest