Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-14 09:52:23

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. június

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39518) ilko


ilko
csendes tag

Annyira járatlan vagyok, hogy érintőképernyőt, androidos telefont is csak a gyerekeim kezében láttam - így most közvetlenül tablet vásárlás előtt nagyra értékelném a segítségeteket.
Mivel nincs mobilnetem, okostelefonom, s házon kívül is használnám olykor a tabletet, ezért 3G-sre gondoltam. Bár még nem vagyok nyugdíjas korú, de a képernyőt szemüveggel nézem, ezért is a 7"-nál nagyobb kijelzők jöhetnek számításba, alapvetően böngészés, e-mail, filmnézés (de nem zenehallgatás) és sok olvasás céljából kellene, játszani nem fogok rajta. Szöveget is kell ezen szerkesztenem, idővel egy magyar nyelvű billentyűzetet szeretnék kapcsolni hozzá. A magyar pedagógusok pénztárcavastagságával rendelkezem (...), így kezdetben, amikor még nem néztem szét a piacon,30 ezerről indultam - azóta rájöttem, ennek a kétszerese is kevés egy ezt nyújtó tabletre.
Amit végül kinéztem, az a Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8.0 3G , ami a népszerű digitális boltban hűségidő nélküli 2 Gb-os mobilnet csomaggal 60.000.
A kérdésem az lenne, hogy erről a tabletről mi a véleményetek, láttok-e alternatívát? Óvatos duhaj vagyok: belföldről, üzletből vásárolok, így a Kínából rendelt vagy használt tabletek nem érdekelnek.
Az ár sokkal nem lehet több ennél a 60.000 Ft-nál, de ha olyat ajánlotok, ami minőségben valóban sokkal jobb, azért még elgondolkoznék. (Vagyis, 3G-s, min 8"-os, jó minőségű tabletet keresek.)

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.