Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Coolby84

tag

Sziasztok!

Egy kis élménybeszámoló a Hyundai X900-ról. Tesztelgettem rajta sok mindent, ami általános jelenségként előjött az, hogy bármilyen szituban meglepetésként képes volt lefagyni. Megzizzent kép, szellemképessé vált és lefagyott, néha meg hangoszór zizegés mellett is. Ennek örömére rátoltam egy Cube U9GT5 tisztított ROM-ot (gondolkoztam Hyundai X900 05.28-as friss ROM-ján, lehet még azt is kipróbálom) és azóta nincs fagyás.

Kijelző egyébként szuper, ez a "retina" felbontás szuper. Amúgy pixelhiba nincs, érintés érzékelése szuper. Fényerő tökéletes, kint is max fényerőm teljesen látható. Ami érdekelne, hogy nincs valami ajánlott fólia 9,7"es gépre, valami matt és ami csúszik. Mert ami gyárilag rajta volt, azzal az volt a bajom, hogy levegős volt alatta és eszméletlenül tapadt, így levettem. Esetleg valami univerzális fólia, amit méretre lehet vágni? Múltkor összemértem amúgy Ipad4-gyel és kb ugyanakkora, lehet annak is jó fóliája, csak kamera hely rossz.

Kijelző amúgy szuper PDF-et olvasni. Magazinokat szedtem le. 100 Mb feletti magazinba nem mondom, hogy piff-puff bele lehet lapozni, de ha már betöltötte az előző, következő oldalt, akkor szépen viszi, kibe-zoomolni gyorsan lehet. Sokat javult egyébként a Mantano Reader-rel, nekem az vált be legjobban.

Akkuidő jónak tűnik, bár nincs pontos adatom, vasárnap volt töltve, esténként használgattam és most talán 36% körül van, de ez így tudom nem mond semmit. Mindenesetre nekem elég lesz, az tutti. Most megyünk nyaralni, majd kiderül pontosabban, mennyit visz.

Játékokat is amúgy szuperül viszi. Próbáltam NOVA3-at, Asphalt 7-et, meg még párat, egyiksem akadt meg egy ici-picit sem.

Ami most új ROM-mal zavar, hogy ha elmegy a gép sleep-be, akkor utána visszaélesztve Wifi halott. Fel van csatlakozva, de nem tölt be oldalakat, a wifi jel szürke. Ha kikapcsolom wifit majd be, akkor pillanatok alatt feláll, kék a jel és működik. Ez mi lehet?

Új hozzászólás Aktív témák