Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok szakik van egy lark freeme 70.6 tabim aminek az a baja hogy az andriod töltöképernyöig jut ell és onnan tovább nem jut egyszerüen nem tölt be az oprendszer ezt itthon házilag megtudom oldani hogy jó legyen vagy csak szervizben tudják megcsinálni
probáltam googlen keresgélni de nem igazán találtam rá megoldást hogy mit kénee velle csinálni hogy jó legyen ha valaki esetleg tudna tanácsaot adni hogyan lehet hejrehozni megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung kuponkunyeráló
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Ipad Pro M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
probáltam googlen keresgélni de nem igazán találtam rá megoldást hogy mit kénee velle csinálni hogy jó legyen ha valaki esetleg tudna tanácsaot adni hogyan lehet hejrehozni megköszönném
Dr.NX