- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dagaddt
aktív tag
Sziasztok 2 kérdésem volna
1.Ha gyári beállításokat visszaállítom nem kéne mindennek törlődnie???
2.(ezért akarom visszaállítani) Mi lehet az oka vajon hogy a tablett mikor megvettem tökéletesen játszotta le a filmeket feliratukkal és aztán hirtelen egyszer csak úgy kezdte el hogy a feliratokben nem képes az ékezetes betűk megjelenítésére helyettűk ?jel jelenik meg és nagyon zavaró. nem a feliratokkal van gond azt leellenőriztem mert ami korábban működött most az is olyan lett és két videó lejátszó is ezt csinálja.
Ötlet (Azt még hozzá tenném hogy ES note editorben megnyitottam egy filet és a nyelvi kódot ott állítgattam de azt gondoltam az csak arra az app-ra vonatkozik. meg hogy vissza lehet csinálni. Vissza mentem megnyitottam de már nem lehet auto-ra állítani kiválasztani meg nem tudom melyiket kellene.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Androidos tablet topic
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest