- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
beholder00
tag
Sziasztok
Tablet vásárlás előtt álok. Sok a választék, olvasok ezt-azt, de nem tudok dönteni. Ezért a ti segítségeteket kérném.
A keretem 75000 ft. Németországban venném meg a gépet. Az elvárásaim: 7" kijelző, min dual core proci, min 16gb, 3G-nek nagyon örülnék, ha nincs akk kábellel megoldható legyen, GPS. Hátlapi kamera jó ha van, de ha nincs akkor az sem probléma. HDMI csatiban meg nem tudom, szerintetek hasznos ha van rajta? Ilyen paraméterekből tudtok nekem mondani egy jó gépet? Én ugyanis döntésképtelen vagyok, vagy várjak még ezzel 1-2 hónap és akkor lesz ilyen?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest