- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
faresz5
aktív tag
válasz
hevizms #24476 üzenetére
Én is "gariztattam" egy cube u30gt-t. Mondjuk én máshogyan csináltam.
Megjött a termék, próbálgattam, használtam, 1hét után beszart az aksi.(ez már a 4dik szériás volt nem az leső, oem pandás,de az ördög nem aludt mégsem),más hibája nem volt sdkártya foglalat stb minden teljesen rendben volt. Nyitottam egy case-t paypalon, mondtam,hogy mi a helyzet mondták,hogy adnak 30dollárt, javíttassam. Mondtam,hogy nekem az nem jó, inkább visszaküldöm és kérem vissza a pénzt.
Mondták,hogy rendben van, ha visszaért a tablet visszakapom az árát.
Feladtam tracking numberrel, lefényképeztem a postán a csomagot, trckingestől mindenestől. hazaértem elküldtem nekik a tracking numbert és a fényképeket a csomagról. Hétfőn adtam fel, kedden délben megkaptam a full refundot, szerdán a számlámon volt. Feladási költség: ajánlott levélként(1.46kg) 5200Ft, elsőségivel 5800Ft, háztól házig trankingel.
Hétfőn megrendeltem a másikat, pont volt 8%-s kedvezmény, így 1dollárral még többet is kaptam mint amennyiben a visszaküldés miatt a másik tablet került.Aksi mondjuk a hibás töltő miatt szart be, de azt már cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Projektor topic
- Notebook hibák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest