Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
törölt tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ööö, akkor lehet nálam is ez van? Megcsináltam a bl injectiont, most már andorid alól sem kapcsol vissza. Viszont nem áramtalanítja a készüléket. Világítós hdmi kábelem van és kikapcsolás után még mindig kap feszültséget.
A Restore the vendor bootloader-t nem csináltam még meg.
Viszont most már nem tudom mit csináljak. Reseteljek mindent és utána? G1 Mini A, rádiós táv.
(#61239) Beni2360
Az megvan, igen, most már ott tartok, amit picivel fentebb írtam. -
dave0825
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Értem, akkor elég a 32-es, a LAN miatt legalább az. Kártyán van most is a CE.
-
dave0825
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Pedig szerintem figyelmes voltam, csak hol ezt, hol azt írtad Te is... DDR4, DDR4
Szerintem a mostani X96-omban sem ment CE alatt a BT, mert kikapcsoltnak írta, és nem is volt bekapcsolható gomb sehol, úgyhogy eddig sem hiányzott.
Van összefüggés a belső memória, és a RAM típusai között? 4/64-eset néztem.
Kösz.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DroiDMester
üzenetére
A kolléga a repeater általi sebesség felezésről beszélt, ami az első eszközzel elérhető sebességet felezi (és nem a WAN sebességet), ha 1 rádiós egységű a repeater.
Te pedig a linksebesség és a gyakorlati sebesség különbségéről írsz... -
Pilács
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
köszi, akkor ezt is megpróbálom, gondolom oda vissza flash megy, nem? amúgy a youtube 4k megy, netflix megy, csak előfizetés hiányában nem tudok filmet nézni hehh
Ebben nagyon tetszik hogy szépen minden testre szabható a kezdő oldalon is, tényleg minden, ikon méretek stb. Jól összerakták. Egy két olyan van, hogy nem jó helyen érzékeli a az OK gombot, szal úgy hogy a gomb felén csak... de ettől eltekintve nekem nagyon bejön. Minden megy amit eddig akartam. BT billentyűzettel megy a hangerő kezelő gombok, home stb... megnézem a 8.1-et, és kiderül melyiknél maradok. Köszi!
-
cof
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ezek nem is annyira lényegesek mondjuk ha menne az USB 3, akkor mehetne rá egy Gbit USB LAN, de nem láttam 2G-hez dtb-t csak 4G-hez.
-
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
cof
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ha lesz, észrevesszük. Egyből majd duplázódik meg az ára, 20$ nem rossz befektetés, max Androiddal jó lesz valamire talán, de még a 4/32-es is 27$-ért nagyon megérheti, ha az ember bevállalja és reménykedik a CE-ben, utána már 40$ fölött lesz.
Egyébként a Khadas S905D3, nincs a kettő messze egymástól, csak dtb kellene szerintem. Emlékszem én, hogy sokan írták annak idején is, hogy soha sem lesz S912-re LibreELEC, aztán...
-
Pilács
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Belinkelnéd légyszi akkor melyiket toljam rá? Ddr4, és megy vele minden csati wifi stb? Mert ezzel megy...
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DroiDMester
üzenetére
Van olyan box egyáltalán, amin megy a Netflix 4K-ban?
-
Pilács
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
[link] nem gyári... de a gyártó oldalán van kiposztolva...
-
Pilács
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Lejjebb írtam B95, de megtaláltam, van már 9es droiddal android tv. Kisebb bugokkal de használható szerintem, a legzavaróbb, hogy néha nem ott értékeli az egeret ahol van, de mindenképp használható... Nekem jobban bejön mint a gyárilag feltett android... Testre szabható teljesen a kezdő képernyő
Köszönöm a segítséged 
-
Pilács
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
Pilács
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
B95XHQ köszi a segítséget
-
Pilács
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szia, GT1 mini-re is lehet Android TV OS-et tenni? Ma próbáltam egy linuxot (Armbian5.90) kártyáról, de HW -es videólejátszás támogatás nem igazán volt meg, szaggatott, meg 100%on tolt a procit egy 1080p filmet. Illetve látom a képekből amit feltettél, hogy megy GT1 mini-re is, segítenél honnan tudom leszedni, és feltenni? Ez megy kártyáról is, vagy az USB burning cuccal lehet feltolni a készülékre? Köszönöm!
-
Zamma
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Örülök hogy te jelezted, mert eléggé szétesett az eredeti téma...
-
paparazzi2
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
CE latt szeretném használni?
Bedugom és kész?
Vagy telepítsem újra a rendszert, úgy hogy már be van dugva az adapter? -
mclord
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Éreztem én "kérdés vajon mükszik is-e "-re a válasz nem

Nekem USB HDD + torrent+ HBO GO az elsődleges a többi csak ha már van alapon nézelődtem.
-
mexel
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Látom te sem nagyon érted mit kértem és nem is látod mit szeretnék elérni.
De mielőtt ebbe nagyon belemennénk, a lényeg: a hsz-emben nem kioktatást kértem, hanem azt, ha valaki beleakad egy ilyen box fw-jébe az írjon legyen szíves, minden más válasz felesleges ez miatt.
Mivel nem ma kezdtem tudom hogy mi a normál eljárás és mivel jár ha noname gagyival foglalkozok, fel is készültem rá, szinte borítékolható volt a dolog hogy lesz pár brick, de mivel droid 9-es S905W box még alig van így nem volt más választásom. Persze az biztos jól esne sokaknak ha sikerülne úgy átportolni ezeket a rendszereket hogy kb mindegyiken működjön, de ahhoz szükséges hogy elszúrjak nem kevés boxot. ( pl a 9-es droidokkal már működne a kodi is amlogic-on droid alatt, nem kellene spmc-zni, csak egyelőre nem tudtam a "kedvelt" 905w-kre megoldani még. De lehet nem is fogérdekelni hiszen én nem is használom ezeket)
Mindegy hagyjuk, felejtsük el a kérést majd megoldom. -
mandju
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
...
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DroiDMester
üzenetére
Mintha már lett volna róla szó, hogy S905X3-on is megy a CE...
-
Egzee
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ja... Nekem az is elég, ha azt tudja ami a dobozon van...
-
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
de van teljes értékű Chrome böngésző, CE alá csak nem AMR platformra!
Mesélj már, hol láttál ilyen CE-t! -
ztsoft
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ha már így vagyunk. Mivel ez a topik a box-okról szól (mint írta is a kérdező, S905), így az x86 nem tartozik ide.
Azaz, nincs az LE, CE alá Chrome böngésző. 
-
GZoli7
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Csak mivel x86-ra nincs CE, csak LE, így arra van böngésző.
-
Flowtation
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ.
Úgy néz ki lemaradtam a jó árról, amit linkeltél mecool ma már drágább. De nem gond, biztos lesz még akció. Ha már így belejöttem, kérdeznék is: sok gépben látom, hogy allwinner hx processzor van benne. Ez milyen, ajánlott/nem ajánlott? Erről én semmit nem hallottam.
Egyébként ha szűkítenem kellene a sort, akkor talán mégiscsak a 100-as lan-t tudnám elfogadni, mi otthon még max hd adást nézünk, annak meg elég még, jól gondolom? Ezért is keresek olcsóbb alternatívát.(#60866) DoItYourself:
Neked is köszi. Találtam is egyet nexbox a95x, írtam az eladónak. -
garak
csendes tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az előfordulhatot. Nem tudtam, hogy nem szabad. Akkor most kuka?
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
Pilács
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi mindenkinek, ezt is nézem

-
Pilács
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Uhh most olvasom, hogy van remény... Nagyon szuper hogy rájöttél, akkor kivesézem, hogy hogyan tegyem vissza a régebbi droidot... Köszi!
-
Pilács
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Enyém 4/64 lehet az a gond? Droid alatt megy az USB2 is igen.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ugyan így zöldül az X96 Max is az új FW-től, itt is pont ez a probléma, meg a f*s LAN.
-
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ekkor eszembe jutott blakey egy korábbi hozzá szólása miszerint a VIM3 Pro, SBC.nél korábban pont ez volt a probléma mikor frissült a DROID rendszer bezöldült a kép! - igen, mert droid alatt rendbetették a u-boot-ot, de már nincs gond SBC-n.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ha van remote.conf azt a legegyszerűbb használni valóban. Nem tudtam hogy van hozzá.
Itt is beleszaladtak az X96Max hibás OTA frissítésébe. Téged linkeltelek neki, hogy visszategye a jót.
-
törölt tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A légegeres BT King táp bekacs gombját belehet tanitani a ki-bekapcsra, droid alatt lehet selejtezni az eredeti távirányitgatot.
CE alatt nemannyira? -
törölt tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szia,
Megy rajta a Horizongo és a TVGO? -
blakey
titán
válasz
DroiDMester
üzenetére
, akkor ezek szerint megfogadtad amit írtam, mert akkor használod ezt a megoldást. 
Csak azt ne felejtsd el, hogy az új távok esetében nem fog működni a kikapcsolás, kell a régi IR táv CE alá. -
spiky03
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor mondhatni,hogy ez a lejatszo most ilyen BestBuy?
Mert en is gondoltam ra, h lecserelem a Medet egy ilyesmire.
Nekem nincsenk nagy igenyeim csak rendeswn lehessen NASrol filmeket lejatszani (SMB, NFS), valamint legyen hozzajuk rendes jukebox es ne kelljen vele szarakodni, mint a Mednel. jatsza a BD isokat meg mkvkat, valamint tudjon 3Dt is.
Es legyen rendes taviranyitoja, amin nem csak 3 db gomb van.:) hanem rata vannak a funkcio gombok is.
A 4K meg HDR nem lenyeg mert nincs ilyen megjelenitom es nem is tervezek venni a kozeljovoben.Ezt a lejatszot honnan lenne erdemes megrendelni? Mert ahogy latom kinabol ingyenes csak a szallitas, mondjuk a tobbi helyrol is kb csak 1500 huf.
Koszonom az infokat!
-
Pelican
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Már van. Miért ne lenne? Majdnem ugyanaz minden, csak dtb kell hozzá
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
De nem ezzel a box-szal vannak problémák, hogy van aki működőt kapott, van akinek meg nem megy a LAN?
-
FingR86
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
van ajánlott tápegység?
2-3A-es minőségi elég hozzá ? -
meridaharcos
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igen, gigás lan az elvárás lenne.
Gondoltam amihez van már dtb, az talán menne... -
mexel
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szerintem még igen sokáig használhatóak lesznek, kár ennyire sarkítani. Egy mostani CE-vel is elmegy sok minden jó ideig, nem hiszem hogy gyorsan használhatatlanná válnának. ilyen erővel soha ne vegyümk semmit mert egy év múlva talán már x2 sem lesz hanem y34 lesz és akkor csak azt szabad venni

Átlag felhasználó még sokáig tud használni egy ilyen boxot ( ahogy sokan még 905-öt és régebbi boxokat is használnak még akár LE-vel is és elégedettek.
Ne a tesztelőkből, az állandó mókolókból induljunk ki.
Olyanok is olvassák a fórumot akik csak szeretnének filmezni egy olcsó boxon, rájuk is gondoljunk azért. -
kovakovi77
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem is kell, csak feltünt. Nállam minden 5g wifi-n megy. Nas eléréstől az online filmekig.
Fekete péntekben nem hiszek, de azért pár dolcsit félre teszek hátha. -
Egon
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ebben az esetben minek írod be ezeket ide?
Fölösleges arcoskodásnak tűnik, más értelmét nem látom. -
hunaqua
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Légegér lesz rajta,és kábelen fog lógni CE-vel. Az S912 stabil,még a Gigabit fontos nekem a nas uhd lejátszás miatt. A többi nálam nem fontos.
..de még akár OMV szerver is lehet.
-
kovakovi77
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Amennyiért azokat vesztegetik legalábbis az én találataim közt veszek még egy A95X MAX-ot

Nekem az 1G lan-se lenne fontos, csak S905X2 3G mem,32G tárhely, 5G wifi BT.
utóbbi 2-t ismerje a CE.
És legyen Hozzá fw.
De majd még körül lesek vagy ha nem lelek következő utam alkalmával 5-öt veszek kint XD
(Csak sajnos ez Januárra tehető) -
cof
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Pff...
Mondj már még egy alternatívát Gigabit LAN-ra ennyiért, 26.99$-ért igen is jó vétel ha küldik, ha meg van Gbit LAN a Wifi totál érdektelen, az, hogy tudsz 35-ért jobbat, azzal kár hencegni ha nem érhető el mindenki számára, egészségedre.
-
Egon
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Gondolom gigabites LAN nincs benne ennyiért, vagy akkor mi az árulás benne?
Ha ilyen lehetőségeket felvillantasz, linkelhetnéd őket egyből...
-
kovakovi77
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez amit tudsz S905X2?
Vannak ujjabb ötleteim CE-vel kapcsolatban, de inkább már S905X2-es boxal csinálnám meg őket.(A most belakott A95X MAX mellé egy próba baba kellene 😁)
Olyan box érdekelne ilyen áron ami 5Ghz wifi+bt megy CE-alatt, legalább 3G mem-van benne és u-boot ot is elronthatom mert vissza lehet akkor is rakni az eredeti rendszert. -
zsolt501
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Így már más a dolog... kivárok mindenesetre és majd tisztul a kép, és talán ez is megjelenik valamelyik EU-s raktárban, no meg kíváncsi leszek majd a véleményekre, mert a Beelink esetén azért nem volt minden fenékig tejfel az összeszereléssel.
-
dugesz77
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tanix TX9S-ről mi a vélemény?Még bőven 30$ alatt gigás 2/16 S912.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Persze. A lényeg hogy van 3-as és 4-es és előre nem tudni mit küldenek
-
dugesz77
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szerintem egy normális S912 3/16-os gigabites kiépítésben bőven kiszolgál 4k/60 ig . Azért merem ajánlani ,mert mostanában szórják ki őket elég dömping áron(35$-ért volt is itt linkelve nemrég) neki FullHD+youtube untig elég. 50$ körül indulnak vannak az ajánlható S905X2 boxok. S922 az verébre ágyúval egyet értünk.
Mondjuk ez az X96Max most a fő boxom lett , Alin is nyomják EU raktárból jó pár helyről 48+ 5$ postával 4/32 -es kiszerelésben(példa) én megint ezt venném ha kellene box. -
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Olvasgatom, tervezgetek de nem jutottam el odáig, hogyha így átmásolom a CE-t azután kivehetem az SD kártyát? Vagy kell az indításhoz?
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Film alatt nekem kevésbé melegszik mint a fotókat mozgató screensaver alatt...
-
FingR86
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
transmission leállítva
4K HDR film és a kijelző 54-55 fokokat jelez csak.
és még csökken, már csak 52-53valami ezzel a transmissionnel lehet
az MX plus boxon egyáltalán meg sem kottyant neki, ott 24 futott és 50 fokon volt a hőmérséklet.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A system frissítése elég 1xerű, a letöltött .tar fájlból megoldható rsync-el. Pár parancs az egész, de lehet rá írni szkriptet.
-
Beni2360
félisten
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi akkor nagyon megtévesztő volt részemről az idézett mondatrész. "hálózaton a box Backup megosztásába kell másolni."
Elbatytam vagy 2 órát evvel. DE legalább belekóstoltam a WinSCP rejtelmeibe.
Kérdésem ha netán meg gondolja magát az ember vissza lehet állítani az eredeti háttértárolót? Visszafűzni-csatolni? -
szabi__memo
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi. Ha nem kell gyakran akkor nem akkora gond, csak nem tudtam hogy mennyire gyakori.
Most néztem a 912-n még mindig 3.14 van. Nem tudjátok lesz erre frissebb vagy az amlogic sz@rik rá? -
LLKobe
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
mikrofon
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
ez sem igaz:
People’s X2 AndroidTV by Sasvlad v.0.2.1.
based on the stock firmware Ugoos X2_0.2.1
Changes in firmware:
1. Fixed switching audio tracks (sound forwarding)
2. Added support for DTS-HD and Dolby TrueHD audio forwarding in Kodi, VLC
3. Fixed fps IPTV when starting channel
4. Many other video codec fixes
5. Fixed waking up in different applications
6. Added new HDMI CEC options
7. Updated icons "Back", "Home", "Recent Applications"
8. Fixed a problem with the rotation of the interface, if you use the quick panel button
9. Added support for USB Realtek Ethernet
10. Returned stock Recovery
11. Other system stability changes
12. Fixed video scaling above 100%
13. Added write permissions to external storage for applications
14. Fixed loss of buttons for input device settings
15. Added buttons MOVE_END, MOVE_HOME, F2-F5 for setting input devices
16. Removed camera event when the power button is pressed twice
17. Added default layout for g20s remote
18. Fixed operation of the air mouse microphone
19. Added video rotationJah és elvileg a gyári 0.2.2.firmware-ba is bekerült, ami automatikusan le is töltődik rá. Tesztelni sajnos nem tudom.
1. Added the ability to turn off automatic inclusion prefixes when power is applied (Device Settings -> Power)
2. Some corrections and improvements to the system function of automatic frequency adjustment
3. Fixed video scaling above 100% for non-1080 resolutions
4. Fixed color bars when loading with interlaced resolution
5. Fixed Samba server when the external device has a damaged partition, an unsupported file system or this is an extended internal storage
6. Added support for the ext4 file system for external devices
7. Improved the setting "Scale the image on the screen"
8. Fixed Dolby Vision
9 settings . TvSettings. Added information about rssi, frequency and connection speed for a wifi connection
10. Fixed Ethernet connection error when VPN was turned on
11. Added Ukrainian translations
12. Updated time zones
13. Added support for some USB devices
14. Added Android TV Remote Service
15. Added Air Screen as a preinstalled application.
16. Fixed random inclusion
17. Other system stability changesPontosan ezek miatt előnyös egy olyan box, amihez van rendes gyártói támogatás....
-
mikrofon
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
A CE nem megy rajta így van, de mint írtam nincs is szükség rá, mert egy jól összerakott hardware és software....
Én ilyet kerestem annak idején, de senki nem tudott ajánlani.... Csak a Xiaomi Mi Box S-ot ajánlották, ami android TV és nem megy a tvgo rajta.... az android tv miatt számomra kilőve..... Számomra az a használhatatlan..... -
cof
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez meg a másik dolog, pedig pont neki van is ilyen doboza.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
van valami szintetikus teszt, amivel ki lehetne mérni a LPDDR3 és 4-es verziók közötti különbséget?
nekem is előbbi van (szintén geekbuying), szóval ha valahol kijön érdemi különbség, szívesen hisztizek nekik egy kört, de feleslegesen nem postázgatnám nyilván. -
FingR86
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
chemand
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Sikerült nekem is feltenni a régebbi romot az X96max-ra, most végre nálam is működik a LAN

Utána olvasva sikerült beállítanom a kijelzőt is, így CE alatt mutatja az időt a kijelzője.
Amit viszont egyelőre nem sikerült összehoznom, hogy lássa a NAS-on lévő KODI filmadatbázist.
A többi eszköz (PC, GT1ultimate, NUC, tablet) látja, ennél eddig nem jött össze. A kodi 18.4 mindegyik eszközön és ugyanaz az advancedsettings.xml, ennek ellenére nem jön össze a dolog. -
kovakovi77
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Érdemes lenne uart kábellel ránézni flashalés közben, hátha dob valami értelmes hibát.
Ez a gyári forrasztás nagyon gány-nak néz ki.
Ha pedig a forrasztó kemence volt szar hőfokon vagy a pasztázó szita volt szar, akkor mostanra elő jöhetett máshol is ilyen forrasztási hiba
(4 évig nokiában dolgoztam Komáromban terméktechnikusként sok ilyen forrasztási hibát javítottam.) -
dugesz77
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A leírásaid alapján tökéletesen sikerült elsőre minden. Köszönöm szépen a segítséget

-
kovakovi77
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Úgy látom az első képen már hőkezelték vagy legalábbis flux+melegítést kapott valahol az alap lap.
Végül életre kelt? -
chemand
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
köszi, utána fogok olvasni. -
dugesz77
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Így hirtelen ,akkor ha erről az oldalról a jelöltet felteszem akár jó is lehet?

-
chemand
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
V311R, tehát LPDDR3. Köszi az infót, legalább ezt is tudom már.
Érdemes reklamálni ezért a geekbuyingnál?Bocs, kicsit tudatlan vagyok. Hogyan lehet visszavarázsolni a régebbi romot?
-
dugesz77
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
RedCat
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Miért adod el? Nem vált be? Vagy lan hibásak? Mi van/lesz helyette?
-
RedCat
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
[link] Itt még van, dd3 verzió.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem nekem már 2.1.7.1 van
-
kokopo
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Viragbolti beszerezve, futtatva, mukodik
KoszonomSzoval, Simply Unroot Pro beszerez, unroot-ol a keszulek, es mukodik a TV-GO Telekom
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
a távos bekapcsolás nekem ezzel nem megy. van erre valami trükk?
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ráadásul ez a remote.conf amremote megoldás, amivel minden varázslat, és u-boot injekciózás nélkül megy a bekapcsolás is.
ex4 rendszernél viszont az SD gyökeréből nem kezeli, csak a /storage/.config-ban lehet. Legegyszerűbb hálózaton a Configfiles megosztásba másolni. -
kokopo
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Kiprobalom, koszi
Utanna mar mukodott a TV-GO app? Ha esetleg errol is lenne infod ... -
kokopo
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igen olvastam, koszi
Az nem mukodott, de nem is vettem meg a Pro verziot
Viragboltit nemtalaltam, de szetnezek jobban
Olvastam kulfoldi oldalakon, hogy az xbin konyvtarbol, toroljem a "su" meg egy masik "su...." file-t, megtettem, de semmi hatasa nincs (visszamasolni persze mar nemlehet, nincs engedely) -
Valkűr
addikt
válasz
DroiDMester
üzenetére
Esetleg ha HDD a forras, és nem internetes megosztas, akkor nem számit a LAN.
-
cof
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Jó tudni, nekem még nincs ilyen gép, de mire lesz már penge leszek. De honnan tudhatna az ember ilyenekről ha csak arról megy a diskurzus, hogy hogyan fut a data eMMC-ről, és, hogy milyen állati sebességű a boot idő.
[B]#60107[/B] CE vagy Android? Újratelepítés volt? Mi a forrás LAN vagy wifi, mind két esetben előjön a jelenség? Vagy lokális lejátszás, lejátszó? Elég sok lényeges infó lemaradt.
-
dugynok
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
"... de ugye ilyenkor is buksz valamennyit mert ugye a bank vétel<=>eladás konverziójánál jópár(5-700) 100.Ft ot elbuksz!"
Ismered a Revolut-ot? Ott nincs ilyen
Érdemes hasznàlni! -
cof
veterán
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ez is 100-as LAN...
Nem is figyeltem. Igazán elfelejthetnék ezeket a 100-as gépeket már, nem egy nagy plusz költség a gigabit. -
Egon
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Gondolom a lottószámokat is ilyen magabiztossággal jósolod meg...

Csak tudnám, hogy akkor [ez] mi volt (40 dolcsi alatt X92)...
Lesznek még ezek kifutó típusok. Lesz BF. Satöbbi.
-
szabochris
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Kösz, sokat segítettél! Esetleg link vagy leírás amit tudnál linkelni??????
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Ne már... Ki akarna egy ph fórum hsz-ben ilyesmivel foglalkozni... Vicces vagy :)
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Akkor ezek szerint az sem mind1, hogy pendrive, vagy SSD USB3-ba dugva. SSD-ről a legjobb.
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem lenne egyszerűbb ha csak a szöveget copy-paste-elnéd? csak kérdem...
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szinte ugyan ezt mértem én is egy ősrégi SD-ről. DDR4 miatt nem volt gyorsabb.
A belőle készült (nem a 9.2 kernel, hanem az övé) ext4, meg minden ver, ugyan erről az SD-ről. Mit csinálhat akkor egy valóban gyors USB3-ról? (nekem csak régi lassú USB3 pen van, még abból az időkből amikor megjelentek)
CoreELEC (official): nightly_20191010 (Amlogic-ng.arm)
root@CoreELEC-X96:~# systemd-analyze
Startup finished in 2.331s (kernel) + 3.165s (userspace) = 5.496s
kodi.target reached after 3.164s in userspace -
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Lehet, hogy ők is elkezdtek kigomlalni a kernelt Csicsoka módszerével... A boot 8dot az gyorsította, nem is a memória.
Ez csak a boot gyorsasága. Szerintem vannak más előnyei is.
Elég egy mini kártya vagy usb, nem kell venni pluszban.
Futás közben is gyorsabb.
Nem terheli a kártyát, kevesebb kártya hiba.
... -
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
A kernel ritkán változik, ezért megy a nightly-val is. A legtöbb változás a rootfs-t érinti. Viszonylag egyszerűen lehet az ext4 rootfs-t is frissíteni CE .tar fájlból. Rsync csak azt a minimális különbséget másolja át amiben változás történt. Leírni tovább tart mint megcsinálni.
Arra kíváncsi lennék, hogy a GTK-n gyorsabb e a rendszer mint a többi vason? a systemd-analyze mit mutat?
-
junkpod
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Távirányító bekapcsolása működik? Nekünk az nem... (SD-ről)
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi, kipróbálom majd ezzel is.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Lett egy ilyen vasam, ez változott.
Meg is lett a hiba oka, jó volt a telepítő, a kernel. Egyedül az SD-n át kell nevezni a cfgload fájlt, cfgload.bak-ra, és már indul is.
Kipróbálod meglátod. Ez nem kell az ext4-hez, de ha ott van változókat állít be, amit az ext4 kernel nem kezel megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER OPTIMUM PC 16-32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD GEFORCE RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Azaz, nincs az LE, CE alá Chrome böngésző. 
, akkor ezek szerint megfogadtad amit írtam, mert akkor használod ezt a megoldást.

A többi eszköz (PC, GT1ultimate, NUC, tablet) látja, ennél eddig nem jött össze. A kodi 18.4 mindegyik eszközön és ugyanaz az advancedsettings.xml, ennek ellenére nem jön össze a dolog.
(4 évig nokiában dolgoztam Komáromban terméktechnikusként sok ilyen forrasztási hibát javítottam.)
vargalex
DoItYourself