Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz Luissimo #65796 üzenetére

Nem vagy kicsit paranoiás? Tegnap úgy érezted hogy más támad engem, most úgy érzed hogy én téged :DDD
    Azt írtam ne adj hamis infót. Az hamis infó ha ennyire biztosra állítod hogy nem megy a boxokon, főleg hogy ez már volt téma és leírtam korábban hogy min sikerült beüzemelni stb.
    Nem kell kikérni semmit, ez felesleges azért szerintem.

Arról nem beszélve hogy pl az új tanixokon már általában jó a tv go, igen sok mindenben már módosított droid van fent, a tx9s pl alapból jó erre, azon is megy úgy tudom. ( azon nem próbáltam, de ugyanaz már a rendszer amiket a kicsikre is csináltam. kb)
    Volt sok levélváltásom egy tanix fejlesztő sráccal, ez még régről eredő ügy , amikor az első tx3 minin kihozták a dualt, akkor a freaktabon jelen voltak, itt is lestek ( pl lenyúlták csicsóka boot menüjét) és nyitottak sok változtatásra. Ők sok ötletet meghallgattak és kerülnek is bele a tanix romokba, kb minden benne van már amit régebben be kellett tenni ahhoz hogy működjenek normálisan. ( ez a pixelesedéssel és az afr-el kezdődött anno, és oroszoktól is sokat vettek át ami jó ötlet)

Szóval van olccsón jó box a tv go-ra, és aki kér fw-rt annak adok is, itt is adtam már pár usernek.

Sőt, a tanix romjai elég átjárhatóak, sok boxra fel lehet tenni a gyári tanix fw-ket is és működni fognak. ( de ezt ne próbálgassa aki nem ért hozzá, nem tanácsként írtam! )
    A TV go nem box hanem romfüggő. Gyári boxokon sok minden nem megy, még egy videó lejátszása is gondot okoz sokszor. Errer vannak a moddolt fw-k.
    Pl sok ATV-nek is ezért a tanix fw- az alapja ha belenéz az ember.
    Ha típus kell és csak tv go-ra akkor sok ismert 905w jó: alapból a tanixok mind talán, alfawise, w95, x96 mini, - mecool nem!
    912-ből tx9s a legjobb tudomásom szerint.
    3gb-os 912-kre is van átírt tanix fw-m, akár beelinkre is , azzal is működik. Szóval sok boxon jó, de nem gyári állapotban. Arra csak tanix talán

Én szándékosan előfizetéssel teszteltem mert az alap ingyenes csatik elindulnak egy sima regisztrációval is sokszor, de az kevés

Új hozzászólás Aktív témák