- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Egyebkent tettem egy kiserletet ezzel a Pana hazimozival, mivel bar nem mai darab, sajnos gyorsan avulnak ezek, de internetkepes ez is, van rajta lan kabelnek valo is es dlna is volt a fomenujeben. Felismerte a plexet es az LG Smart share mappakat is. Kikerestem rajra a 4k-s Homecomingot, sajna nem ismeri fel es igy nem jatszotta le. Uj avengers ugyanigy jart, tehat a 4k-val baja van sajna. Kar, mert elinditottam most egy 35 gigas 4k-bol remasterelt FHD filmet Dts-hd master hanggal es azt gyonyoruen jatssza es akadas nelkul. Pedig ez is akadt, amikor nemreg neztem siman a teven keresztul. Lehet, h azt mar csak behaluzom, de meg a kepminoseg is jobbnak tunik.
Ket gondja van a rendszernek: a nagyobb, hogy megneztem es nincs ra ujabb firmware, amivel akar csak eselyem lenne a 4k-ra.
A masik az kisebb: a menuje regi, lassabb es kevesbe felhasznalobarat az xplayhez kepest. Es nyelvet meg csak tudok valtani, de feliratot nem. De ez tenyleg a kisebb gond. Viszont pufferelesnek most nyomat se latom es nem tudom, hogy ez most minek koszonheto, mert nem hinnem, hogy ennek a gepnek gigabites lenne a halozatija.Akkor most ugy latom eldonthetem er-e a 4k egy ujabb kulso hardvert...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest