- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Köszi mindenkinek az infókat.
üdv
-
Celtis
veterán
válasz
blakey #27058 üzenetére
Itt vannak az ígért videók.
A lassú Sandisk Ultra C10-UHS1 és a M8S pro+ belső memória
A második esetben is SD-ről fut az LE, csak a belső tárat használja az Androiddal megosztva. A sebesség mellett azért is tetszik ez a megoldás, mert így csak egy öreg 1GB-os kártya kell az LE-nek.(#27097) junkpod
Nem vitatom, hogy ez HW igényes skin, de ha ehhez szoktam hozzá? -
válasz
Csicsóka #27077 üzenetére
flash-bench eredmény Minix Neo U1 eMMC-je:
Creating test file flash-bench.tmp of size 512MB.
Benchmark: Sequential read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 3.14s (162.97MB/s), CPU: user 0.49%, sys 6.25%
Benchmark: Sequential write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 11.26s (45.46MB/s), CPU: user 0.02%, sys 2.36%
Benchmark: Random read Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 19.98s (25.63MB/s), CPU: user 0.13%, sys 2.44%
Benchmark: Random write Limits: Total size: 512MB Duration: 60s
512.0MB processed in 13.83s (37.02MB/s), CPU: user 0.04%, sys 2.18% -
blakey
titán
válasz
dugesz77 #27093 üzenetére
Igen, wifi adapter is megoldás meg egyéb dolgok, de ha benne van akkor tudja azt minden egyéb okosság nélkül.
A Mecool M8S boxokból is sok van, általában ajánlottak is, de most ugye van egy-két box amiben a wifi driver nem támogatott LE alatt, hogy ez megoldódik-e vagy sem, nem tudom, az S912-es boxokra is azt írták, hogy nem lesz LE, aztán mégis lett, persze levédik magukat, hogy nem működik megfelelően, de meglepően jól működik, még az LE9 alfa fázisában is nagyon jól teszi a dolgát. Megvárom a 3-ok boxomat és akkor nem fogo tudni dönteni, hogy mégis melyik legyen a fix lejátszó, egyzserűen az van, hogy használom az egyiket, majd "jaj vajon a másikon, hogy működik2, akkor azt használom, de hosszútávon ez nem állapot, el kell döntenem, hogy melyik legyen a stabil, jól működő eszköz. Amikor megjött a Pro L, feltettem az akkor alfa LE9-est, 1 óra után kukáztam, mert nem működött megfelelően, felment az akkori legfrissebb LE8-as, minden nagyon jó volt, közben jöttek az LE9 frissítések, és mindegyiknél javultak a dolgok, feltettem 5 napja a legújabb LE9-est és tényleg nagyon jó, semmi olyan hibát nem produkált mint korábban, szóval jól haladnak a dolgok, 1-2 apró röccenés van pl. infó gomb megnyomásakor vagy néha feliratnál is (bár ez egyáltalán nem zavaró), egyébként meg hibátlanul működik, legalábbis eddig.
Röviden, szerintem mindenre van remény ha nincs más lehetőség a box kiválasztására, de az ugye két esélyes dolog. Reménykedni mindig lehet és kell is, hátha megoldják. -
dugesz77
őstag
válasz
ekrisztian #27094 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást
-
dugesz77
őstag
-
mexel
veterán
válasz
blakey #27087 üzenetére
Talán beleszólhatok, segíthetek.
Blakey: Biztos.
Szerk: közben látom megvan a kép is.-szabi-: Talán egy kis segítség: Mecool M8S Pro + al kapcsolatban ha feltétlenül androiddal akarják használni.
Ezzel vannak saját tapasztalataim. Az első szériáknál volt eMMC hiba de elvileg ez a veszély már nem fenyeget azt ígérik a szállítók. A gyári rendszert ha a 321-es firm-el jön érdemes ( kell) frissíteni a 20170919 - 619-es hivatalosra, ha érdekel a dolog megkeresem a linket. Az új rendszerrel a lejátszó szerintem Android alatt jól teszi a dolgát és abszolút mentes a most sajnos sűrűn előforduló videó lejátszási problémáktól. Nincs kockásodás, és pixelesedés. Widevine Level 1, ez Netflixnél is jól jöhet. A rendszer gyors és stabil. A wifijéről túl sokat nem tudok mert aránylag kis helyen tesztelem, mérni semmit sem mértem, viszont stabilan működik és a YT videók lejátszása is simán megy wifivel. ( nagyobb térben messzebről nem próbáltam)
Az új firmmel nincs értesítési sáv sem, gyakorlatilag teljesen használható állapotban van, kivéve:
Előfordul ennél a típusnál hogy 6 db kéretlen app található rajta, majd megkeresem a nevüket. Én telepítés előtt szoktam kiszedni a rom-ból hogy ne is települjenek, utólag csak külső appal lehet eltávolítani mert rendszerfájlnak látszik némelyik.
Na meg is kerestem ezek azok:
BCenter
BMgmt
BService
BUpdate
MgmtSupport
TCBBootEltávolításra javaslom ezt az appot, de óvatosan ezzel, semmit sem piszkálni amiről nem tudjuk micsoda
Szóval szerintem nagyon nem lehet mellényúlni ezzel a Mecool M8S Pro Plusz-al főleg hogy van eu raktárban is aránylag jó áron. Biztos van jobb, de nem találtam igazán olyan hibát ami miatt kellemetlen lenne a hsználata.
Ha LE is cél akkor ott nem megy a wifi, de a többi értelemszerűen igen, akkor valószínűleg a már régebben is ajánlott X96 lehet a befutó de arról nem tudok személyes tapasztalatot írni, de itt sokan igen.A másik kettő boxxal kapcsolatban nincs saját konkrét infóm még, nem értem el odáig.
-
dugesz77
őstag
válasz
blakey #27087 üzenetére
Pedig az. Itt az oldal közepe fele:
Amit rendeltem szerencsére ma átcsúszott a vámon már "Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting" státusra váltott. Hétfőn vagy kedden remélem megkapom.
-
blakey
titán
válasz
DoItYourself #27085 üzenetére
a Mecool Widevine L1 képes. - ez biztos? Szerintem nem az a Pro L az.
-
-szabi-
addikt
válasz
DoItYourself #27085 üzenetére
Köszi.
Amit még írtam M96X - II MINI arról esetleg van valami hasonló infód?
Illetve ebben az árban van bármi más amit szívesebben ajánlanál?üdv
-
-
Csicsóka
őstag
válasz
hunaqua #27041 üzenetére
Van a TR helyett, tőle többet tudó Aria2 torrent kliens, és belőle addon. Kíváncsi lennék, ez megy e S912 boxon.
Ha van kedved, próbáld ki. Telepítés után, be kell lépni az addon beállításaiba, és a le/fel sebességet át kell írni, mert ami alap benne van, azzal nem indul el. Ez ismert hibája az addonnak. Anno nem volt rá energiám hogy utánajárjak, hogy ez miért van. -
-szabi-
addikt
Hi
Ezek közül melyiket lenne érdemes:
MECOOL M8S Pro+Mindháromban közös: Amlogic S905X / 2GB RAM + 16GB ROM / Android 7.1
Egyikben (M8S Pro+) nincs Bluetooth.Ajándékba gondoltam ezért a problémamentes működés, egyszerű használhatóság mindenképp kell.
Wifi kapcsolattal lenne használva.Melyik javasolt?
üdv
-
Márton
nagyúr
válasz
djnice #27079 üzenetére
köszi, az is megvan még
Az új s905x stickemmel előjöhetnek melegedési gondok? Főleg 4k vagy h265 esetre gondolok és hosszú filmre. Egy dolog zavar: a hdmi csati hossza. Picit rövidebb mint a kábeleken szokásos, és ugyan a tv oldalába okés, a projektor hátuljába már nem elégséges, rendeltem egy 270 ft-os hdmi toldót -
djnice
veterán
válasz
Márton #27076 üzenetére
Összességében jobb lesz, mert ilyen halfou mkv ugyebár nem lehet remux, így mindenképp lesz némi veszteség az újratömörítés miatt, hiába nagy a bitráta.
A SoC tudja, de a kernel egyelőre nem, már dolgoznak rajta amúgy.
A legolcsóbb megoldás egyelőre 3D-re a Pi2, ahogy írtad is. -
Csicsóka
őstag
válasz
sugarforce #27067 üzenetére
Hasznos megoldás! tar helyett én rsync-et szoktam használni.
-
Csicsóka
őstag
válasz
djnice #27063 üzenetére
Foglalkoztunk már e témával párszor, a dd-től jobb a Flash-bench progi erre a mérésre, mert random írást/olvasást is csinál.
Kodi addont is csináltam belőle. Méregettünk akkoriban mindent vele, még PC SSD-t is. Volt egy két tanulságos eredmény, pld. egyes boxok eMMC-je sem valami acélos, van hogy a c10-es SD-t meg se verte. -
Márton
nagyúr
Üdv,
Összefoglaló: "mert 3D ISO-ból halfou-ban teszi ki a képet, ami így jobb mint egy felezett mkv. "
Miért, a felezett mkv nem lehet half ou, nagybitrátás?
S905X semmikép nem tud frame packed 3D-t kiadni (a chip nem tudja, holott hdmi 2.0a a kimenet?), ehhez min. Rpi2 kell?
-
ttt
senior tag
válasz
Piedon #27016 üzenetére
Külön nem írtam mert az az aláírásom
Mecool KIII Pro amúgy. A szolgáltató meg a T-home. De itt azok a csatornák amelyeket kiad még koaxon. Az általuk kiadott frekvencia táblázatból is próbáltam bevinni kézzel is, de nem ismeri fel a TvHeadEnd. Ugyanakkor egyik komponensre sem merem kijelenteni, hogy az a hunyó, lehetek én is fax.
-
válasz
DoItYourself #27070 üzenetére
Igazából nekem médiatár funkciót be se kell töltsön, legtöbbet pendrive lesz rádugva és arról kell majd filmet lejátszania. Vagy külső vinyó. Egyszer a távoli jövőben talán NAS, de az nem mostanában lesz.
-
blakey
titán
válasz
junkpod #27066 üzenetére
Elviekben igen, gyakorlatban nem, neked sem az a boxod van, mint neki, nekem sem és ne feledjük, hogy a beszállítók is változnak gyártónként, termékenként. Tehát itt most elemzgethetjük, hogy kinél miként működik a dolog, nekem eddig szerencsém van és gyorsak a kártyák valamint nem S905X-en próbálgattam (még nem érkezett meg).
(#27068) zotosz
Ha Plexszel osztod meg akkor a tartalmak többségét csak a Plex app fogja látni vagy olyan kiegészítő mint a Kodiban a Plex, egyébként sima DLNa-ként nem fogja átküldeni. SMB/NFS megosztással simán működne a dolog vagy telepítsd a Plex kiegészítőt és elviekben működni fog. -
zotosz
tag
-
sugarforce
addikt
Pár hete esett szó a libreelec és kodi automata mentéséről. Én is kérdeztem róla, végül sikerült megoldanom saját linuxos tapasztalatokat felhasználva. Hasonló elven mentem a mediaszerveremről a fontos fájlokat, adatbázisokat. Működik a visszaállítás is a LE-ben ezekről a fájlokról.
Nálam egy NFS mount-ra menti a cron-ba berakott .sh fájl a tar fájlokat. Az NFS mount a routerbe dugott pendrive-on van.
Ennyi a parancs, ez menti a .cache, a .config és a .kodi mappákat egy tar fájlba év/hónap/nap/óra/perc néven.#!/bin/bash
cd /ahova/akarodmenteni;
tar cf backup-$(date +%Y%m%d)_$(date +%H%M).tar ~/.config ~/.kodi ~/.cacheHátha valakinek hasznos lesz, tudom sokan néha napján elindítjátok a menüből, hogy legyen valami mentés, nekem is elég lenne, csak ezt a pár kattintást akartam automatizálni, hogy erre se kelljen odafigyelni.
-
junkpod
veterán
válasz
djnice #27063 üzenetére
Azt mondod, hogy azonos kártyával minden boxnak ugyanazt kell tudnia?
A felület sebességet amúgy a 4k vs fhd gui felbontás is befolyásolja nagyon. Nem biztos, hogy sok értelme van 4k-ban pörgetni a borítókat, nem lesz szebb. A grafikus gyorsító jobban kezeli a 4k filmlejatstast mint a 4k grafikai megjelenítést. -
Köszi mindenkinek az SD kártyára a tippet! Belső memóriára biztosan nem fogom felrakni a LE-t, mert kell a droid is.
-
-
128bit
tag
Hellóka
Nemrég vettem egy Venztech V10 [905]
Wifin full hd neha megakad . Modem wifije tudja 5ghz is ,milyen usb wifit tudok venni hozza amivel nem fog akadni a fullhd anyag? Tudnátok ajánlani, vagy bármilyet be dugok működni fog ?Hirtelen ezt néztem ki TP-LINK TL-WN822N,de szívesen vennék jobbat is ha ajánlotok.
Köszi -
blakey
titán
válasz
Celtis #27057 üzenetére
Jöhet. Láttam a videót, nálam nem olyan lassú, vagy a kártyaolvasód a lassú vagy a kártyád, nekem is van olyan kártyám amivel lassabb viszont van olyan amivel eszement gyors, követni sem lehet. Nem egyszerű megmondani, hogy melyik eszközön mi a gyors, nekem eddig szerencsém van, mert a 2 említett kártyám gyors a Minixben és a Mecoolban is, a Toshiba az ami kb olyan lehet, mint a te videódon, igaz, azon egy teljesen másik rendszer fut, de a többivel sem volt annyira gyors mint a 2 Sandisk amik nagyon jók, arról meg említést sem teszek, hogy a Minix belső tárhelye az egyik leggyorsabb ha nem a leggyorsabb és ahhoz képest sem lassú a 2 kártya, de igazad van, nálad lassú, nálam meg nem.
-
horeee
tag
válasz
darvinya #27048 üzenetére
Ez sajnos szinte minden dobozzal így van.
Nem tudják kiszolgálni a hdd-nek az indulóáramot: rádugod és újraindul.
Vagy külső tápos HDD kell, vagy aktív USB-hub, vagy bele kell törődni, hogy csak kikapcsolt állapotban csatlakoztatható hozzá a winyó.
Egy nagyobb táp talán még megoldás lehet, de ezeknél a kínai motyóknál arra sincs garancia, hogy a betáplált többlet áram az USB-n ki is fog menni. -
darvinya
titán
Sziasztok
Van 1 android-os box-om, amire ha rádugok külső tárat újraindulva tudja csak felcsatlakoztatni.
Ha 1m-es USB hosszabbítót használok, akkor nincs újraindulás, viszont nem ismeri fel.
Szerintetek táp gondja van?
Mostani elvileg 5V/2A-es. -
DougButabi
tag
mexel : ne érts félre segítő szándékkal írok.
de úgy nézem fogalmad sincs mi az a fórumozás, van véleményed elmondod, valakinek más a véleménye elmondja. Ennyi, nem mindig értünk egyet.
Ha én azt mondom, nem értek eget veled, akkor nem támadlak, nem akarlak elűzni innen, egyszerűen csak más a véleményünk, mint neked.
van két választásod
1. elmondod, esetleg tényekkel alátámasztod, miért van igazad, vagy összejön vagy nem
2. személyeskedsz, hisztizel, fenyegetőzöl, hogy nem jössz ide többet, esetleg vázolod, hogy mennyit vesztünk veled, mert mekkora spíler vagy...... bla bla bla......Kérlek válaszd az elsőt...
-
LibreElec alá milyen gyors micro sd-t ajanlott rakni?
-
válasz
szabi__memo #27035 üzenetére
Nincs ott a cím végén hogy UK? A 27-i kiárusításon vetted? Mert az nekem UK a címben is.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
djnice #27031 üzenetére
Egyszerűbb az amlogic toolt, az többet tud.
Egyébként átvettem ma egy boxot, UK adapteres. Persze ez sehol nem szerepelt, leellenőriztem. Mit írjak a GB supportnak, hogy küldjenek eus adaptert, átalakítot, vagy simán hogy oldják meg? Hogyan érdemes velük beszélni hogy jól járjak?
Köszönöm -
mexel
veterán
Egyébként meg itt a félmegoldás a videó problémára, csak hogy ne úgy tűnjön hogy nem is akartam segíteni. Viszont kérem ha nem is tetszik valakinek ne szólja le, nem kell semmi komment hogy ez nem sok, ez van, ez is pár nap volt amíg kiderítettem.
Sajnos ez nem oldja meg a problámák legnagyobb részét, mindössze arra jó hogy a videók nézhetőek HW gyorsítással, nem kell a procit terhelni és nem fog akadozni. Sajnos az audió HW kódolásra nem jó, nem tudtam még rájönni miért, azért nem is akartam eddig kirakni.
A gyári lejátszónál a kép jó lesz, de a hang nincs ahogy eddig sem.
Sajnos a Kodinál sem mindig segít, több verziót is ki kell próbálni, én párat néztem, SPMC-t is, de nem volt egyértelmű, egyszer volt amikor jó volt de utána nem tudtam reprodukálni a dolgot, valamit talán elírtam akkor attól javult meg.
Amiben segít: Az MXplayer és hasonló lejátszók ahol lehet HW kódolást választania videóknál, viszont SW kódolást a hangnál. Akkor akadásmentes és nézhető lesz a film.A build.propba kell írni kettő sort:
media.amnuplayer.localplay=false
media.amplayer.widevineenable=trueMindegy hová, de én kb a 95. sor kérnyékére írtam mert ott található a többi hasonló is és úgy szebb.
Ha valaki kevésbé ért hozzá ez az app igen jól használható erre.
Innen letölthető ha úgy jobb.
Lenne még sok változtatás a Build.propokba mert nagyon gányul vannak összerakva de ez gyorstapasznak jó. A fájlok cserélgetése és átírása aminél tartok még nem javasolt, azt nem írom le mert egyik sem 100% még hiába működik egyelőre, azzal még sokat kell dolgozzak.
-
djnice
veterán
Az a baj, hogy okosnak képzeled magad, de alapvető dolgokkal nem vagy tisztában a filmlejátszással kapcsolatban, ráadásul az építő jellegű kritikákat támadásnak veszed. De ajánlom, hogy ha valamelyik szolgáltató médiaboxán keresztül nézel TV-t, állítsd át a kimenetét 60 Hz-re és ezentúl nézz mindent úgy.
-
Csicsóka
őstag
"Itt LE kell, az androidot másik topikba kellene telepíteni és nem lenne ilyen hiszti. Azt csak az olvasná aki androidot akar használni, ez a topik már régen nem a 905-912 socról szól, SZVSZ."
Először is, nem fikázni akarok, ezt csak azért említem meg, nehogy felpukkadj egyből.
Több mint 26000 hsz-el ezelőtt jöttem e topikba, elmondhatom, hogy mindent olvastam ami itt történt.
Nem szokásom a felesleges szájtépés, nem is nagyon szoktam véleményt nyilvánítani. Sok éves UHU Linux levelező lista jelenlét, Linuxfórumos aktív részvétel alatt megtanultam ezt azt, úgy hogy nem "ugrok" azonnal.
Most is erősen gondolkoztam, szóljak e valamit e témában.Számtalan dologban segítettem, megoldást ajánlottam, Linuxos, Droidos témában is lett egy két "alkotásom" mégsem vártam el vállveregetést. Kiraktam, használjátok! Akinek kellett úgy is megtalálta, és ez sokkal több ember volt, mint akitől visszajelzés is jött. Ez természetes, írni nem szeretünk. Ezt is régen tapasztaltam már, pld. az UHU fejlesztése alatt.
Azt mondod Te is régi motoros vagy, és még is az az érzésem, hogy fényezésre vágysz. Hát nem tanultad már meg, hogy ez a legritkább esetben van így?
Senki nem akar itt téged direkt cseszegetni, jó amit csinálsz, sokaknak hasznos lesz, de ne rugózz állandóan az LE kontra Droid témán. Megvannak azok békében, mindenki azt használ, amire igénye van.A fenti idézet pedig nem állja meg a helyét, mondom ezt úgy, hogy magam sem kedvelem a Droidot.
Ennek ellenére, lett pár Droidos írásom is, (droid mentés LE alól, ROM szétbontás, USB nélküli Rom visszaállítás, stb.) De ez nem ok arra hogy ne legyen ez egy helyen, mert igen is jól megfér egymás mellett, csak nem kell mindig az ellentétet szítani.
Inkább hajrá előre, munkára! -
Digitalis
senior tag
Szeretném majd kipróbálni a LibreElec féle megoldást is. Az alany egy S905D MECOOL KI PRO típusú box lesz. Tudásom fél-konkrét, még box szűz vagyok.
A gyári flash-hez egyelőre nem nyúlnék, ezért ami kell nekem az a pendrives / SD kártyás boot_LE megoldás.
*. img.gz + *.dtb + empty.zip / update / reboot.
*. nem tiszta, tudnátok egy linket dobni.
ThX!
-
hunaqua
addikt
válasz
szabi__memo #27005 üzenetére
Elindultak a hétfői akciós 'dobozok' ....
-
sugarforce
addikt
Már ne is haragudj, de hetek óta mást sem olvasni, csak a kilóméteres kommentjeid, amiben ugyanazt írod folyamatosan. Megértem a sértődöttségedet, de ha nem akarod a topikot követni és hozzászólni, nem értesz egyet az itt folyó dolgokkal, akkor miért írod az n+1 1000 szavas kommentedben ugyanazt? De komolyan, az ilyen felesleges szájtépések miatt megy el a kedvem, hogy egyáltalán olvassam a topikot. Én se járok át az IBM topikba okoskodni, hogy ez így nem jó az nem jó. Ha van mit megosztanod a nagyérdeművel, akkor oszd meg, ha nincs, akkor ne, de teljesen felesleges leírni ezredjére tökugyanazt.
Persze tudom majd jössz azzal, hogy odaírsz ahova akarsz stb stb, már ezt is olashattuk tőled, de akardj le a témáról, mert ezzel a topikhoz semmit nem teszel hozzá. Ha van mit közzétegyél, rajtad áll, hogy itt megteszed -e. Téged is megértelek, de a többieknek is igazuk van. -
Pelican
őstag
-
válasz
szabi__memo #27005 üzenetére
Féláron kapjuk és még reklamáltok is
Mondjuk nekem tegnap jött meg a jóárasított Minix U1-em szóval lehet azért nem izgat
-
djnice
veterán
válasz
headhunter #27008 üzenetére
Igen.
-
headhunter
addikt
X9 4K (S905X, 2G/8G) lejátszóhoz LibreElec-nél, ezek a fájlok kellenek?
1. LibreELEC-S905.arm-adamg-1.0.8.img.gz [link]
2. gxl_p212_2g.dtb [link]
3. Üres zip fájl
4. UPDATE&BACKUP, üres zip fájl tallózás és RebootÍgy a fogpiszkáló módszer kihagyható?
KODI 18-as verzió kellene, mert abban támogatott az HBO GO...
-
GrandS
senior tag
Az 21401 hozzászólásban leírt művelettel az MXIII-G 4K-ra lehet feltenni a LibreElec-et?
Ez feltelepül a belső memóriába letörölve az Androidot?
Ha igen, hogy lehet csak kártyáról indulósat készíteni?Biztos le volt írva 1000x, de elbizonytalanodtam.
-
hunaqua
addikt
válasz
szabi__memo #27000 üzenetére
..bezzeg amit hétfőn vettünk boxot az eu raktárból, azt még be sem csomagolták...
-
ttt
senior tag
Abba nem szólnék bele, hogy összekoccantatok, max annyit, hogy fregmentálja a topikot.
Viszont arra biztatnálak, hogy egy új topikban megoszd az eredményeid, még ha nem is itt. Én szívesen fogadnám, mint ahogy Vitalij romjait is megnézegettem a YT-on. Egyelőre még az egyetlen egy boxomnak a finomhangolásával vagyok el, de terveztem, hogy belemegyek majd egy rom boncolgatásba is, de addig még sokat kell tanulgatnom, mert max műkedvelő szinten értek hozzá, azaz sehogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready