- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#85552128 #17661 üzenetére
"A legolcsóbb 380 2 GB és 4 GB között most egy évvel később is 9000 Ft ~32$ különbség van (ipon), ugyanaz a márka/kiadás." Magyarország, magyar árak. Én meg találtam olyat, hogy Asus Strix neweggen, és 15$ a különbség a 2GB-os és a 4GB-os változat között. Ugyanaz a márka/kiadás. Szóval Kb. 15-30$ között változik. Ha ebből a 15$-ból indulok ki 2GB különbség esetén, akkor nem elérhetetlen a 30$ 4GB esetén.
"Szerinted olcsóbb lett?" Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy igen, tekintve a DDR3-4 RAM-ok árának elképesztő esését, arra következtetnék, hogy az azoknak kedvező gyártási feltételek a GDDR5 esetében is megvoltak. A "semmi köze" valószínűleg egy erős, szélsőséges megfogalmazás. Úgyhogy igen, szerintem olcsóbb lett, de nem tudhatom biztosra. Mint ahogy te sem.
A konkrét termékek, amikkel példálóztal 1, illetve 2 évesek, pontos következtetésre nem igazán alkalmasak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest