Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Tehát akkor nem tudsz ilyet idézni. Nyugtáztam, megy a többi légből kapott kijelentésed mellé.
Szóval akkor a pontosság kedvéért, én nem emlékszem olyan kijelentésre, ami úgy szólt, hogy,hú ez kel nekem ezt biztosan megveszem
Persze, ha esetleg mégis tudsz ilyet idézni, szívesen olvasnám, és abban az esetben revideálom az álláspontom.
Olyanra sem emlékszem, hogy bárki is azt állította volna, hogy 130K-lesz, nem tudom honnan veszed ezeket. Abban bíztunk, hogy a teljesítménye alapján lesz árazva, ami azt vetítette elő, hogy olcsóbb lesz a Fury-nál, ergo az 500 USD-s várakozás a rendelkezésre álló infók alapján teljesen reális volt. Utólag már egyértelmű, hogy mivel korlátozott darabszám áll rendelkezésre, kitaláltak hozzá egy legerősebb a kicsik között ideológiát, ami a saját szemszögükből érthető, a miénkből jó nagy hülyeség a júzerek 0,001 százalékára célozni.
Szóval összességében nem igazán értem, hogy az ehhez hasonló hozzászólásaid milyen célból születnek, de bízom benne, hogy pénzt kapsz érte, mert ingyen szerintem nem éri meg bohócot csinálni magadból!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okos Otthon / Smart Home
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- PowerColor Radeon RX 6700XT Red Devil 12GB Garanciával!
- Sapphire PULSE RX Vega 56 8GB Garanciával!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval akkor a pontosság kedvéért, én nem emlékszem olyan kijelentésre, ami úgy szólt, hogy,