- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
-Solt- #10355 üzenetére
Bohócot az csinált aki még hitt a Nano álomvilágában, nem fog keresgélni szerintem te is emlékszel milyen találgatások mentek. Az viszont gaz hogy akkor még a 290x-hez volt mérve. Szerintem jól emlékszel hogy árban is ide várta mindenki. Ez viszont jobb lett az igaz de az ár nem arányosan nőtt. Én jóval előtte már 290x teljesítmény mellett is 150e-ről beszéltem, erre troloztak hogy miket írok, aztán javítottam és 180e-t adtam neki minimumnak, persze mindenki á hol lesz annyi. Te magad 160e-et adtál és hogy e felett eladhatatlan. Akkor gondolom most eladhatatlannak tartod Te is, vagy amiért a teljesítmény azért nőtt megég még vagy +50-et?
Jó pár ember azért várta hogy megvegye 290x áron ezt a "népkártyát", már akkor azok voltak a bohócok nem én.
Érdekes amikor utólag mindig más jön be mint amiben reménykednek akkor visszanézve nem is annyira azt várták, pedig előtte igen csak kardoskodtak mellette.Ettől az újabb VGA-tól továbbra is üres lesz a Fury topikja
Az viszont megint brutális mennyire megy ez a VR mese. Legalább folyton van mit előhúzni az erre kel várni kalapból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest