Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
A szememet hagyd rám, majd én tudom, mit látok!
A csaj száját kinagyítottam, referencia vonalakat húztam, és lám, a felső szájszéle annyival van fentebb, amennyivel ki van nyitva a szája.
Egyébként meg tudod nagyon jól, hogy rossz megvilágításban mindenki fiatalabbnak tűnik, amint jön az éles fény, kihozza a vonásokat, és ez miért ne lenne így egy módisított bevilágítás esetén? Egyébként meg Leont jobban nézd meg az előtte képen, mert ugyanúgy van szakálla, csak nem látszik úgy az eredeti megvilágítással.A feature nem lesz kötelező, mindenki (akinek lesz hozzá kártyája) be-, illetve kikapcsolhatja egyéni ízlés szerint. Valamint a fejlesztők is eldönthetik, milyen szinten hagyják érvényesülni a DLSS 5-öt, így játékra szabva alkalmazhatják.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Filmvilág
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A csaj száját kinagyítottam, referencia vonalakat húztam, és lám, a felső szájszéle annyival van fentebb, amennyivel ki van nyitva a szája.
Egyébként meg tudod nagyon jól, hogy rossz megvilágításban mindenki fiatalabbnak tűnik, amint jön az éles fény, kihozza a vonásokat, és ez miért ne lenne így egy módisított bevilágítás esetén? Egyébként meg Leont jobban nézd meg az előtte képen, mert ugyanúgy van szakálla, csak nem látszik úgy az eredeti megvilágítással.