Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10951) Loha válasza daveoff (#10950) üzenetére


Loha
veterán

Én azt vettem észre, hogy az emberek jelentős része nem rendelkezik annyi beleélő képességgel, hogy a monitor által megjelenített, bill/egér/kontroller által irányított virtuális valóságba bele tudja élni magát, nekik szerintem sokat fog segíteni egy VR sisak.

Akik most is (sokat) játszanak, azoknak valszeg nincs szükségük rá, és nem is fog sokat dobni az élményen.

ez aztán végképp kizökkentene mindenkit a valóságból. Tudom, hogy ez a lényege, virtuális valóság, meg minden, de nem biztos, hogy jó irány ez....

SZVSZ a legtöbb embernek pont arra lenne nagy szüksége, hogy vmi kizökkentse őket a saját kis valóságukból... ;]

[ Szerkesztve ]

(#10952) Ren Hoek válasza Loha (#10951) üzenetére


Ren Hoek
veterán

+1... lehet nagyobb terápiás hatása van mondjuk este hazajössz a munkából, felkúrt a főnök, 160/90 a vérnyomásod... és sétálsz egyet egy VR erdőben :D lövöldözöl pár zombit és instant szorongásoldás.
(Persze azért hétvégén jó ha kirándulsz a családdal IRL is)

(#10953) Laja333 válasza daveoff (#10950) üzenetére


Laja333
őstag

A konszumer piac sikeressége nem hiszem, hogy gátat szabna a VR fejlődésnének. Nagyobb potenciál van ennek az oktatásban/hadászatban. Ha néhány otthonba is bekerül, az se hátrány. Szvsz.

(#10954) FollowTheORI válasza -Solt- (#10947) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Na hát ha valamiben akkor abban biztos vagyok hogy a TV-t és mozit nem váltja ki... önmagadban nem tudod közösségi élménnyé tenni.
Nincs olyan hogy leül a család és megnéz egy filmet vagy valami műsort együtt.
Meg egyébként is beteg elképzelni hogy hazamész és a gyerekek a szobájukban sisakban agymosnak meg az asszony is a nappaliban... brrr... most képzeld el... vagy négyen a kanapén. :D
Szerintem ez annyira "beteg" kép hogy nem lesz népszerű.

A 3D tévézés egyik átka is ez volt, a kevés és gyenge tartalom mellett ami kicsit értelmetlenné tette az egészet.

Játéknál látom értelmét, meg egyéni szórakozásnál... nyilván ez lehet film vagy bármi.
De meg vagyok győződve arról hogy kényelmetlen lesz órákon át használni... és végül az lesz hogy egyre rövidebb és rövidebb ideig lesz hajlandó használni az ember aztán a végén már fel se veszi majd. :)
1-1 ritka alkalomra pedig nem fognak rá beruházni.
Gondolj csak bele hogy a szemüvegeket is nem győzték egyre vékonyabbra és könnyebre tervezni, mert egyszerűen zavarta az embereket... namost egy sisak? Hát... 1-1órára oké... de nem ebbe fogod végigtolni a witchert azis tuti. :D

Persze mondom eleinte óriási hype lesz, meg tudom hogy óriási élmény lesz stb stb. A 3D is az volt... én még emlékszek rá... abba is ugyanúgy sok pénzt toltak és az sem egyből halt el... kellett neki pár év mire a helyére került. Ezzel is ezt várom... sőt, ha elérhető lesz árban és úgyérzem nekem is lehet hogy lesz. Mert érdekel. Mint ahogy érdekel sok más is amit kipróbálnék vagy használnék szívesen egy ideig is akár... de hosszútávon én nem látom benne a rációt. Hogy pl onnantól kezdve csak úgy akarnék játszani, stb stb. :)

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#10955) Ren Hoek válasza FollowTheORI (#10954) üzenetére


Ren Hoek
veterán

Hány ilyen "beteg" és "elképzelhetetlen" dolog része már durván az életünknek :)

Meg amúgy mióta is lett kötelezően társasági élmény a filmezés? Szerintem manapság sokkal többen nézünk egyedül sorozatokat/filmeket. (Sőt én kifejezetten utálok másokkal nézni valamit is elsőre. Egyedül sokkal jobban bele lehet mélyedni) Másrészt az ár. Méretben nem nagyon lehet összevetni, de tegyük fel hasonlítsuk össze egy 60 colos OLED TV árához... komolyan ebből kijön 6-8 OR szemüveg kb, ami már egy népes családnak is elég :D
Lehet inkább vennék 3 szemüveget a családnak és máris társas élmény van fél áron.

Szerintem a távvetítése egy újabb dimenziót nyit meg a társas mozizásban inkább. Amikor másik városban van a csajod, akkor be tudsz vele ülni egy virtual moziba. Aztán a végén megdumálhatjátok a filmet. (Jó most kötelezően jön a VR szex rész, de direkt nem akarok ide kilyukadni :D)

Jelen pillanatban a fanyalgók bármire tudnak ellenérvet mondani, "hogy miért nem jó"... holott tartósan senki nem használta még - és használta ki a benne rejlő dimenziókat.

Ha nekünk nem is, de a felnövekvő generációnak ez pontosan olyan életszerű és hétköznapi lesz, mint számunkra az állandó netkapcsolat egy okostelefonon. Nekem ez pár éve teljesen abszurd volt pedig. Most meg már kakálni sem tudok 4G lefedettség nélkül :D

mert egyszerűen zavarta az embereket... namost egy sisak? Hát... 1-1órára oké... de nem ebbe fogod végigtolni a witchert azis tuti.

Jelentkezzen akit zavar egy nagy és kényelmes fejhallgató amit Gamer társadalom elnyomó többsége használ... Vagy bringás sisak szemüveggel. Pár km után észre se veszed, hogy a fejeden van. Kreált és alaptalan félelmek ezek.

[ Szerkesztve ]

(#10956) Laja333 válasza Ren Hoek (#10955) üzenetére


Laja333
őstag

Igen, általában akik a sisak miatt temetik a VR-t, ugyanazok fejhallgatóval játszanak, és egy nyári napon lazán felveszik a félfej nagyságú ókli szemüveget.
Egy élvezetes játékkal, és jól felépített VR élménnyel észre sem fogják venni, hogy a fejükön van. Legfeljebb csak a végén.

Egyébként én még a 3D TV-t is élvezem, kár, hogy nem annyira népszerű. Múltkor például "ráhackeltem" World of Warcratfra a 3D-t, és egész jól nézett ki. Egészen más szint volt, mint a lapos verziója. Sajnos Witcher-hez akkor még nem volt 3D profil, de azt is megnézném. :B

(#10957) FollowTheORI válasza Ren Hoek (#10955) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Engem pár óra után szokott zavarni néha... amellett hogy aláizzadsz. :D
De mivel több ok miatt sem bömböltethetek hifit ezért ez van. Nekem az kényelmesebb lenne.

És engem a 3D szemüveg is zavarni szokott... de ezt is elfogadom, mert arra az 1-2 órára még oké.
4-5 órát már valszeg nem viselném azt se el...

Nem irigylem a szemüvegeseket, remélem nekem is minél később lesz. :)

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#10958) cl.aci válasza FollowTheORI (#10957) üzenetére


cl.aci
aktív tag

Pár hét után már észre sem veszed, tíz év után meg elöfordul, hogy keresed hol a szemüveg holott rajtad van :DDD

"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"

(#10959) Yllgrim válasza cl.aci (#10958) üzenetére


Yllgrim
őstag

Apam az mekkora, volt ugy hogy rament a "fel napom", mar sik ideg voltam, atkutattam a fel hazat, kertet mindent, mire leesett ott van a fejemen... ;]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#10960) -Solt- válasza FollowTheORI (#10954) üzenetére


-Solt-
veterán

Félre értesz! Én nem azt mondtam kiváltja, hanem azt, hogy sikeresebb lesz! :) Én biztos nem használnám családi filmezésre, sőt gyereket a közelébe sem engednék egyelőre.

Az élmény elnyomja a kényelmetlenséget, én is órákat képes vagyok fülessel, TrackIr-l a fejemen repkedni. Egyszerűen nem lehet máshoz hasonlítani, annyira más érzés benne lenni a történésekben úgy, hogy a külvilág kivan zárva. Repülésnél például azt mondja aki próbálta, hogy a sebesség érzet durván megnő. Technikailag még van mit csiszolni rajta ez tény, de egyértelműen ez a jövő, szerintem fix, hogy nem fog elhallni. A helyén kell kezelni, és dinamikusan kell fejleszteni. A 3D tv-hez pedig szerintem nem szabad hasonlítani. Én azt kipróbáltam, de egyáltalán nem éreztem, hogy kell nekem olyan. A DK2-s OR kb 10 percet volt a fejemen, de miután levettem az volt az első kérdésem, hol lehet megvenni! :)

www.smart-bus.hu

(#10961) Televan74 válasza -Solt- (#10960) üzenetére


Televan74
nagyúr

Mondjuk egy szimhez piszok jó lehet.,de például egy rpg -hez felesleges, főleg nekem aki szereti látni hogy mit is csinál a karakter.,és aki pc -n játszik gombokkal.Konzolon jobban fog terjedni a VR a gamepad -os irányítás miatt.PC -n célközönség lehet a szimulátor rajongók egy része, és fps játékok kedvelői.Én is veszek majd ha megfizethető kategóriába kerül. :)

[ Szerkesztve ]

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#10962) wjbhbdux


wjbhbdux
veterán

AMD earlier this morning announced that they were aware of a memory leak that causes all video memory to be used while resizing active browser windows. With that they are asking everyone to please roll back from the Catalyst 15.9 Beta drivers until the problem is resolved.

amd driver team a csúcson :))

/s

(#10963) Televan74 válasza wjbhbdux (#10962) üzenetére


Televan74
nagyúr

Miért az Nvidia is tud bakot lőni,ott sem makulátlanok a driverek! Különben is ez csak egy béta driver. Ez most így jött össze az AMD -nek!

Ennyi még belefér. :K

[ Szerkesztve ]

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#10964) Malibutomi válasza wjbhbdux (#10962) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

A mostani drivereikkel nem volt gond, az utobbi fel evben az NV sokkal tobb hibat hozott ossze ilyen teren.

(#10965) #85552128 válasza Televan74 (#10963) üzenetére


#85552128
törölt tag

Ez a "csak egy béta driver" érv akkor érvényét vesztette amikor 6 hónapig nem volt más...
Béta driver ami nem kap WHQL minősítést és ez a "rendes" driver, máskülönben várhatnál hónapokat az új játékok támogatására.

Amúgy nV-vel az Arkham Knightot simán tudtam játszani, Furyval 15 percet nem bír ki, hogy ne crasheljen és a 15.9-ben sem foglalkoztak vele.

[ Szerkesztve ]

(#10966) gtamate2 válasza Malibutomi (#10964) üzenetére


gtamate2
veterán

Leginkább a keplerekkel volt gond win 10 alatt, a maxwelleket támogatták rendesen. Mondjuk engem sem tesz boldoggá 660 tulajként :N

*Sn0w

(#10967) Abu85 válasza #85552128 (#10965) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

A hiba jellegét tekintve teljesen mindegy lenne, hogy a driver WHQL vagy béta. A WHQL teszt ugyanis nem tartalmaz ellenőrzést egy ilyen problémára.

Tegyük hozzá, hogy az Arkham Knight még ki sincs újra adva. Nem véletlenül vonta vissza a Steam a játék értékesítését. Egyszerűen ma még béta állapotú. Emiatt teljesen természetesen a hibák vele. Akkor lehet reklamálni, ha újra kiadják.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#10968) #85552128 válasza Abu85 (#10967) üzenetére


#85552128
törölt tag

Az Arkham Knight az utolsó patch óta semmiben nem rosszabb mint bármely más újonnan kiadott játék, sőt...
Attól, hogy nincs újra kiadva van akinek megvan és továbbra is meglehet venni és aktiválható steamen innentől kezdve legalább olyan figyelmet érdemel mint egy Ashes pre-béta, Battlefront béta, stb. Ez már rég nem kifogás az early access játékok korában.

[ Szerkesztve ]

(#10969) Abu85 válasza #85552128 (#10968) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Azért nincs újra kiadva, mert még nincs kész. Ugyanis tele van hibával az újraírt erőforrás-kezelés. A patch azért került ki, mert már segít a teljesítményen, de még bele telik pár hétbe, amíg a hibákat kijavítják. Amint ezzel végeznek felrakják újra a Steamre, és akkor lesz kész, akkor lehet újra megvenni.

Az early access esetében is alapvető követelmény, hogy legyen stabil, de ezt még az Arkham Knight nem teljesíti. De ez nem gond, nyilván ezért nincs még visszarakva a Steamre. Még tart a tesztelés.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#10970) #85552128 válasza Abu85 (#10969) üzenetére


#85552128
törölt tag

"Azért nincs újra kiadva, mert még nincs kész. Ugyanis tele van hibával az újraírt erőforrás-kezelés. "

Lehetséges, nem is vitattam mennyire bugmentes hanem azt, hogy egyiken játszható a másikon meg nem - a konklúziót mindenki vonja le magának. (lehetne arról beszélni AAA játékok esetében mi számít "késznek"...).
Azon az aprócska tényen nem változtat, hogy 970-nel tökéletesen játszható még GW-vel is (50-60 FPS, 2-3 óra alatt 0 bug/crash), Furyval meg 1-20 perc után crashel...

Nagyon kíváncsi leszek a Battlefront bétára meg a véglegesre is, hogy fog futni AMD-vel...

[ Szerkesztve ]

(#10971) Malibutomi válasza #85552128 (#10970) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Amit irsz az teny, de az hogy egy meg koholas alatt levo bughalmaz lefagy az ne az AMD hibaja legyen mar.

(#10972) Yllgrim válasza Malibutomi (#10971) üzenetére


Yllgrim
őstag

Pedig de, ha NV tud csinalni mukodo drivert az altala sponzoralt jatekban ahol az NV zart csomagjait hasznaljak akkor nehogymar AMD ne tudja megcsinalni ugyanugy :U (sarcasm off)

Az teny hogy az uj driver nem lett tokeletes, elso "rossz" driver tavaly februar ota nalam, belefer...

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#10973) #85552128 válasza Yllgrim (#10972) üzenetére


#85552128
törölt tag

Unalmas már erre hivatkozni, 4 hete kint a patch, 4 hetes ez a probléma. Azonkívül GW off is crashel tehát nincs semmi "zárt" amire optimalizálniuk figyelniük kell (nem mintha más játékhoz megkapnák a forrást, de persze könnyebb mindig bűnbakot keresni...).
És igen ahogy mondod, ha az nV tud csinálni működő drivert akkor az AMD-től is elvárom és ez nem csak a 15.9-es hibája, hanem a 15.7.1 és 15.8-é is.
Mantle alatt is vannak bugok W10-zel amit korábbi driverfájlok visszamásolgatásával lehet úgy ahogy megoldani és ez a saját rendszerük... Egyszerűen a driver team nemcsak nagyon el van maradva és emellett még hanyag munkát is végez.

[ Szerkesztve ]

(#10974) Yllgrim válasza #85552128 (#10973) üzenetére


Yllgrim
őstag

Nem unalmas, hanem ez van, zart rendszer felett nincs kontrollod, de attol meg ugyanugy bent van a kodban. Nem jatszottam vele sokat, de amig jatszottam nekem nem crashelt. ha az elozo driverek is hasonloan viselkedtek akkor lehet hogy mashol van a gond :U

Az alatt a par het alatt amig Ti-k jartak nalam 3 driverbol 3 volt rossz, most erre mit mondjak? Tanuljon meg NV normalis drivert irni? Nem szaladgaltam allandoan a forumra hogy kiontsem a banatomat, megoldottam. honapok ota elerhetetlen a jatek hivatalosan, mert egy rakas sz@r, ugy kb minden erintett egyet ertett ezzel, ha majd elkeszul es akkor is folyamatosan crashel az arra kiadott AMD driver utan akkor lehet ujra beszelgetni rola erdemben.

En Win7 alatt hasznalom, Win10 meg elegge beta allapotban leledzik, nem biztos hogy az a legjobb jelenleg, de ezt mar neked kell eldonteni.

2 ev egy hiba vs 4 het 3 hiba, melyik driver teamrol beszelsz? :U

Amig NV zart lesz ugy nem kell keresni, sima celpont, ha bele lehetne latni mi tortenik igazabol akkor lehetne megitelni milyen a kodjuk. Lehet zsenialis de lehet az ellenkezoje is.

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#10975) Laja333 válasza Yllgrim (#10974) üzenetére


Laja333
őstag

Már vártam mikor repülnek rá erre a hibára, mint a dögkeselyűk. :D Érdekes módon a közelmúltban történt NV driveres memory leak-et nem verték ilyen nagy dobra. AMD oldalon még a legkisebb hiba is óriásira van nagyítva. Csodálkoztam, hogy ilyen sok idő telt el. :D

(#10976) Yllgrim válasza Laja333 (#10975) üzenetére


Yllgrim
őstag

Ez nem erdekes, mindenhol vannak hibak, Szaby raadasul nyustol is egy Fury-t, szoval neki elsokezbol jott a hiba, tegnap en is amikor felraktam ott vettem eszre, hogy Firefox elkezdett szetfolyni. Nincs itt drama, driver leszed, egyel korabbi stabil fel es problema megoldva. Ugyanezt tettem a Ti-kkel is. Az termeszetes hogy vannak hibak, majd megoldjak, jobban odafigyelnek legk... elbuktam 10p-et az eletembol driver telepitessel... :)

Persze lehet duhito adott esetben, mondjuk nalam tobb kell ahhoz hogy bemorculjak :)

[ Szerkesztve ]

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

(#10977) TTomax válasza Laja333 (#10975) üzenetére


TTomax
nagyúr

Már vártam mikor repülnek rá erre a hibára, mint a dögkeselyűk.

Kik?Hol?Mire fel a többes szám?Mert Szaby tulajként le merte írni a véleményét?Miért kelted a hangulatot? :(

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#10978) Laja333 válasza Yllgrim (#10976) üzenetére


Laja333
őstag

Persze, hogy nincs. Akkor lenne, ha elfüstölne a GPU. :)
Eddig mindig felraktam a bétákat amint megjelent (sőt, néha még a Guru3D-n előre kihalászott bétákat is) , most valahogy az volt a lelki szemeim előtt, hogy "meh, ez most nem kell" Erre tessék, bugos. :C

(#10979) robertosz91 válasza Laja333 (#10978) üzenetére


robertosz91
tag

Én is így vagyok vele. Megnéztem mit javít stb, mondom erre nincs szükségem. Erre tessék :D
Bár hozzá kell tennem, nekem nem volt eddig bajom a driver-ekkel.

Az élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.

(#10980) Laja333 válasza TTomax (#10977) üzenetére


Laja333
őstag

Erre ment volna a válasz. Ha a tartalmát is nézed a, akkor még ki is derül. Úgy gondolom nem az én kommentem kelti a hangulatot. :)
Szaby hsz-ében nincs semmi kivetnivaló. Csak annyit fűznék hozzá, hogy egy technikai hulladék játékban nem venném zokon a crasht. Legyen az bármely GPU-val.

[ Szerkesztve ]

(#10981) Loha válasza Yllgrim (#10974) üzenetére


Loha
veterán

2 ev egy hiba vs 4 het 3 hiba, melyik driver teamrol beszelsz?

Jól egy lap alá veszed azt, hogy Windows 7 -től 10 -ig, az összes GCN-en, minden konfigban, átméretezek egy ablakot és ~1GB/s-el telenyomja a VRAM-ot a driver, és csak újraindítással lehet helyretenni, az ilyen hibákkal, hogy:
Nem indul az GF Experience, nem megy a ShadowPlay, memory leak SLI-ben, Windows 10-en ez meg amaz nem jó stb... ;]

(#10982) TTomax válasza Laja333 (#10980) üzenetére


TTomax
nagyúr

Okay ez egy,hol a többi keselyü?

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#10983) imi123


imi123
őstag

Nem tudom linkelték e már.
Darth Vader Unreal 4 enginnel.

[link]

Egy régi reklám szlogen jut eszembe róla"mert ez műanyag" :)

[ Szerkesztve ]

Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.

(#10984) Laja333 válasza imi123 (#10983) üzenetére


Laja333
őstag

LEGO játéknak viszont tökéletes alap. :)

(#10985) imi123 válasza Laja333 (#10984) üzenetére


imi123
őstag

:)

Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.

(#10986) schawo válasza imi123 (#10983) üzenetére


schawo
titán

De a részecskék repkednek összevissza, mintha ettől lenne jó. A filmben nem véletlenül nem ugrált összevissza a törtvödör, mert különben belecsavarodott volna a saját palástjába, mint a tavaszi tekercs. Itt viszont irtó béna a palást is, Mylarból készült?

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#10987) #45185024 válasza schawo (#10986) üzenetére


#45185024
törölt tag

Meg lehet azt ugyis csinálni hogy minden fénycsillám külon dinamiks fényforrás és akkor olyan számitási teljesitmény kell hogy csak a legujabb 3000 dolláros kártyákon fusson meg ugy is hogy tesz elé egy rácsos objektumot amin néhol átszurodik a fény és megjelenitésben alig van külonbség de már megint van egy indok hogy elavultak a régi kártyák

Amúgy azt fogjátok ugye hogy halálcsillagot meg klónok ezreit létre tudják hozni de wadernek egy tüdőinplantot meg nem :D

[ Szerkesztve ]

(#10988) schawo válasza #45185024 (#10987) üzenetére


schawo
titán

Gépi tüdőt, azt kapott. Bióban nem igazán jók :D

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#10989) schwartz válasza FollowTheORI (#10946) üzenetére


schwartz
addikt

Ha a motion sicknesst sikerul kiiktatni ugy oriasi buli lesz.

If he dies, he dies.

(#10990) gtamate2


gtamate2
veterán

Freesync vs Gsync /by amd

[ Szerkesztve ]

*Sn0w

(#10991) h1mpi válasza gtamate2 (#10990) üzenetére


h1mpi
nagyúr

ezen mennyit gondolkoztak a marketingesek? :DDD

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#10992) Televan74 válasza h1mpi (#10991) üzenetére


Televan74
nagyúr

És nem tudni hogy ezeket lapátra tették e már vagy nem? ;]

Én még mindig keresem a 23-24" IPS Freesync -es monitort 100k alatt, de nem lelem. :O :N

[ Szerkesztve ]

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#10993) #85552128 válasza gtamate2 (#10990) üzenetére


#85552128
törölt tag

Ma pont erről jelent meg összegző cikk tomshardware-en: FreeSync: AMD's Approach To Variable Refresh Rates

[ Szerkesztve ]

(#10994) Sir Ny válasza gtamate2 (#10990) üzenetére


Sir Ny
senior tag

a vaktesztek mit mondanak, melyik a jobb?

-

(#10995) velizare válasza Televan74 (#10992) üzenetére


velizare
nagyúr

nem 100k, hanem 105, de nem is 23-24", hanem 29".

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#10996) h1mpi válasza velizare (#10995) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Ja csak 60hz-es :/

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#10997) velizare válasza h1mpi (#10996) üzenetére


velizare
nagyúr

mindig van valami kifogás. :(((

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#10998) h1mpi válasza velizare (#10997) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Nekem, ami fontos a 120+ Hz és az IPS. A Gsync vagy freesync meg a vga-tól függ.

[ Szerkesztve ]

Eladó egy használt HyperX Alpha Gamer füles - 12 999 Ft

(#10999) #85552128 válasza h1mpi (#10996) üzenetére


#85552128
törölt tag

Az még annyira nem is lenne rossz, de kíváncsi lennék a Freesync range mennyi, mert általában ott szokott probléma lenni...

(#11000) Loha válasza #85552128 (#10999) üzenetére


Loha
veterán

LG34UM67 FreeSync range: 48-75 Hz

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.