- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metalized
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Üdv és tiszteletem.

Kedves: MiklosSaS"Melegedik rendesen. Kicsit elbaltázta a "zintel" a dolgot a pasztával.", erről már sajnos olvastam, de ezt a pasztázást hogyan is kellene értenem, láttam a képeken hogy le is szedik a kupakot ha leszedem egy pengével sérühet a proci?
A másik gépem egy régi vas LGA 775 zintel proci 2 magos és melegedik rendesen 70 fok általában, ha a kupakot leszedem, lehet hogy jobba is tudom hűteni vagy butaság a kérdésem?A porcik müködését csak elméletileg ismerem, hogy mit is csinál, de itt a továbbiakat már nem is értem.
Ha lehet kérdezném hogy mit is jelent a 20 szál és a 8 szál a prociban, bocs a láma kérdésemért.
A lényeg játékban és teljesítményben mit is hozhat, ha renderelek is éppen és a 8 szál van a prociban vagy 20 szál-ra váltnék?
Az ujj gép épitést tervezem és ezért kérdezelek is meg mert tapasztaltabb is vagy mint én.Köszönöm ha esetleg válaszolsz, ha időd is engedi.
Tistelettel, István
Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Horgász topik
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz AM4 Box - Garancia 2026.11.01.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest