- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Nekem a "popókavics" 970 eksztrém4444Négy!!4 lapban a 8120 (neked is ez volt a kezdő kombód tudtommal) azt adta, hogy a nevéből az extrém a szívás mértéke.
Tettem én rá a VRM-re ventit, piszkáltam a biosban, egy jobb estén, játék közben bírta ugyan egy darabig, de utána hopp... jött a drop.
Sokadik nekifutásra untam meg, és vettem meg pont tőled a lapot, ami most is van.
Azóta is áldom az eget, hogy sikeresen megszabadultam a "popókavicstól".Szóval lehet zsonglőrködni, de érdekes, mióta "normális" lapban van, sokkal jobb a kapcsolatom a 8120-al.
Mert azt tegyük hozzá, nekem előtte nem volt AMD, csak VGA-ban.Amúgy Habugi, tudom, "Istenkáromlás", de csináld már meg Norbi tesztjeit a te gépeden, 4.0 GHz-en.
Elvileg ha igazad/igazunk van, látnunk kéne így is, és neki nem kéne szerelnie, "csak" neked szívniSzidhatsz az ötlet miatt, de szerintem így lenne a legegyszerűbb.
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Automata kávégépek
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest