- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Most hogy a generációs (nem feltétlenül éves) fejlődés 5-10%-nál nagyobb, sőt a magszám is növekedésnek indult az elmúlt években, szerintem sokan beleeshettek ebbe a hibába.
Nekem is van egy 1700X-em. Hiba volt megvenni, egészen biztos vagyok benne, hogy bőven elegendő lett volna számomra az 1600X is. De akkor épp 68k körül volt az 1600X és 93k körül a 1700X és úgy voltam vele, hogy harmadannyival többért harmadannyival több mag jó deal. Jó lesz, sokáig elég lesz, satöbbi.
De már megbántam, nem volt jó befektetés a jövőbe. Közben az egyszálas teljesítmény kilőtt és azt se mondanám, hogy a fold@home-on kívül bármi telibe terhelné az általam használt szoftverek közül.
Megspórolható lett volna többletköltség. Ha 1600X-em lett volna, akkor lehet, hogy 65-70k-ért cseréltem volna 3600X-re, ami tisztességes előrelépés lett volna.
Aktív témák
- Mobil flották
- Házimozi haladó szinten
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest