Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Van már ddr5 csak sem amd sem intel nem támogatja egyenlőre ezért nem látod a boltokban. (Mindenki azzal van h drága.... és? nem mindenki csoro)
"Azért cserélgetjük a procikat mert genenként akad 15-20% erö többlet,,
Igen papíron a testeken meg jó ha van 5-10% talán és azt is ide írhatjuk egy olyan gyártó aki le van (volt) maradva mint a borravaló könnyen ugrik nagyokat előre."Azt is úgy hogy az égig tolta a fogyasztást,,
Az amd csak a 7nm technologiának köszönheti ezt.Majd várjunk kicsit mit ugrik az intel,mert ha igazak a hírek jövő év végén vagy 22 elején igen nagyot fognak durrantani és ha ez igaz hiába a zen 4 meg az 5nm Megint oda kerülnek ahova voltak,hacsak most ez idő alatt nem tudják a felhasználokat annyira megbolonditani.De pl most láttam 3950x vs 5950x és alig van különbség talán 5-7% ha van kb ilyen arányban az intel is tud reszelgetni hogy húzzanak ki +5% ot.
Gyuri
Lehet nem tudja a pci-e 4.0 át de ha megnézed kb nem is adott ki rá az nvidia videokártyát . A legfrissebb 3xxx nvidia sorozat most jelent meg nemrég azóta meg az intel nem is adot ki procit. Ezen felül meg már sok értelme sincs hiszen jövőre itt a pcie 5.0
Mivel nagy szlogen volt ,hogy nem kell méregetni a centit hogy pár fps el előrébb vagyunk egy intelel most hirtelen amd kicsit jobb és egyből ez megy csak most amd részről.
(Ennyit a fanokról)
Inteles vagyok amd-t vettem kicsit megbántam majd ha lesz újra jó intel akkor veszek azt.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobilokra és PC-re jön a Horizon Steel Frontiers MMORPG
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest