- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Időközben nálam is járt olyan Lpx 3000-es ami ment 2933-on. Úgyhogy javítok a tényszerű megállapításomon. Szerintem változhatott a chip-készlet ezekben a memókban, vagy az újabb bios-ok jobban tolják. Nemtom melyik miatt de igazad van, tényleg nem lehet már általánosítani.
-
R3laX
addikt
Sőt, nekem egy kicsit még az is számított, h A1-B1-ben melyik ram van az egyikben, vagy a másikban. Egyébként ha kitként veszed, a gyártási szám akkor is eltér. Én ha a korábban gyártottat rakom az A1-be, akkor ki tudok belőle sajtolni 3200-at, így néha elindul a gép
, de sajnos nem stabil. Ha a később gyártott van az A1-ben, esélytelen a 2933-nál magasabb freki. Ne adjátok fel, hasonló problémám már volt intel DDR3-nál is, csak ott amíg nem cseréltem meg őket A1-B1-ben, el sem indult a gép. Mondjuk ez egy hybrid slotos Asus P5KC-nál volt, ami már fogadott DDR3-at, de DDR2-est is.
-
-
ViZion
félisten
Hát ilyesmit raktam VGA-ra is, ramsüninek hívják, aprón is van olcsón. Nekem nem vált be, a kétoldali ami rajta van, az a hőtől elengedi, nem igazán lehet rászorítani. Nincs ez túllihegve, FX is a VRM melegedésén vérzett el, a tuningot itt is az befolyásolja. Engem mondjuk nem érint, full víz van, rájzenen is az lesz.
-
apa111
aktív tag
Igen ez már a kezdetek óta így van,a páros időzítéssel jobban el van a Ryzen.Nálam is úgy működik ez ,ha próbáltam a késleltetést páratlanra állítani,akkor mindig úgy kapcsolt be a gép,hogy páros lett az értéke a késleltetésnek.Nagyából ezen a lapon el se lehet indítani másképp csak páros az időzítés.
-
Pár napja mióta összedobtam a konfigot és 3066MHz sikerült (és nekem 3400-as van!), úgy is használom és atomstabilan üzemel ahogyan kell.
CPU OC-ba tapasztalatom nulla kb. Utolsó Proci/RAM/GPU még FX8350 @ 5GHz/24h , 1866MHZ RAM 2400MHz/24h GPU meg 770-OC volt..értékekre már nem emlékszem... amúgy ez a proci így gyári értéken mindenre elegendő! Nem is tudom minek is kell húzni..érdekesség, hogy sok esetben 3.7GHz-n üzemel (max.) és van amikor 4100+MHz-n (ez a gyári érték vége). Ez mitől van?
Na majd 1x a Ryzent is meg kellene nézni, hogy mi a vége..mit bír!? (s mi a módja adott lap esetén) ugyanazon lap és cpu esetén (megegyező) és biosal rendelkező fórumtárs segítségét privátban megköszönném és szívesen fogadom!
MD
L -
"a rzyen nem szereti a páratlan időzítéseket" --->> Lehet benne valami, mert nálam is D.O.C.P.-be rakva nincs kép és manual kicsit bele kell nyúlni és 3066 a max amit megy (G.Skill 3400MHz 2x8GB KIT)
Érdekes dolgok ezek... a 3400 lehet csak egy álom marad és a RAM lehet tudja, de mem vezérlő nem! (ez van)
Későbbi BIOS verziókban bízom (jelenleg a legújabb van) aztán majd kiderül...MD
L -
apa111
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel i5-12400F
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest