- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fanti
addikt
válasz
Tomko78 #26030 üzenetére
Négy modul használata esetén nagyon hektikus tud lenni az AMD.
Nekem (konfigom az adataimnál) két darab 32GB-os kittem van, azaz 64GB (4x16GB) formában, és DDR4-3200-as gyárilag mind a két kitt, és együtt lettek megvéve, 2019 szeptemberi mindkettő kitt.
Nálam XMP-vel gyönyörűen megy DDR4-3200-on, 1.42 voltos fesszel így a 64GB.
De!
Több konfigot raktam össze, és többe is belepróbáltam a memóriáimat, és egyikben sem működött sem XMP, sem manuális 3200-as beállítással.És!
Ha az én alaplapomba kicserélem a Ryzen 7 2700X-emet egy sima Ryzen 7 2700-ra, már úgy sem megy csak 2933MHz-en! Hiába bármiféle SOC volt variálás, meg memfesz, meg bármi trükk...ráolvasás, tibeti zsoltár kántálása, körbetáncolás pucéron égő petárdával a két farpofám között...akkor sem megy 3200MHz-en!
De kipróbáltam egy 3400G-vel is, ott 3066MHz volt amit tudtam stabilizálni.Azaz baromira kényes tud lenni bármilyen hardver változásra a 4x16GB RAM!!!
-
m.lala
aktív tag
válasz
Tomko78 #24426 üzenetére
Áhh ezek szuper hőfokok, megértem hogy elégedett vagy. Ráadásul a 4.1 fixen igy teljesen vállalható majd lehet énis kiprobálom.
Egyébként ha jol látom neked Brocken 3 van, az majd 1 kgos hütő, minden tekintetben veri az enyémet--jelenthet nemtom 1-2-3 fokot. Plusz ha az id cooling paszta nem olyan acélos az még minimum 1 fok és kb már ott is vagyok énis. Najó nem. De a fix 1.28 at megnézem énis. -
m.lala
aktív tag
válasz
Tomko78 #24424 üzenetére
Chaser
Ez neked fix 4.1?
Nekem auto -0.1 és igyis 1.35V de ha fix 4 -re állitom, nekem is 1.28 at ad a lap.
Lehet sok, nagyon szivtam a felrakással azthittem eltöröm a lapot....
Lehet kevés a paszta..passz...nekem végülis igyis nagyon kellemes, Elfogyott az MX-4 igy az id cooling pasztáját raktam alá. -
R3laX
addikt
válasz
Tomko78 #20248 üzenetére
Hmhm, igen :). Összességében valószínűleg nagyobb kiadás lenne a 1. 3600-ra majd 2. 4600-ra lépés. De így előre nem tudni mennyire esik le majd a 3600 használt ára.
Viszont óriási megváltást sztem sosem lehet elvárni. Nézzük pl az Intelt. Ott sincs akkora előrelépés mondjuk 8700 és 9700 között. Szépen lassan lépkednek felfelé. Szerintem olyasmi lesz a 3600-ról 4600 lépés, mint 1600-ról 2600-ra. Itt a 3600 most nagyobbat ütött az egyszálas teljesítményugrásban is. -
válasz
Tomko78 #18129 üzenetére
És akkor ugye itt egy rtx2080ti-t hajt, ami nem valószínű, hogy egy ilyen proci mellé kerül. Egy rtx2070 vagy gtx 1660ti mellett még kisebb a különbség.
ezért is lenne jó nekem most kihagyni a zen2-őt és a zen2+ -ra kellene félre rakni a pénzt. Csak nehéz megállnom, pedig tudom, hogy kb semmi értelme a cserének.
-
válasz
Tomko78 #17849 üzenetére
köszi, ez tanulságos! személy szerint úgy gondoltam, kipróbálnám a 3be-1ki felállást.
Ötlet: felső venti befelé szív, és telibe fújja az alaplapot. Első két venti szív. Hátul pedig egy kifelé tereli a levegőt. Tudom, hogy az sem lenn' rossz otlet, hogy hátul is szív, felül meg kifújja a meleg levegőt, mert az úgyis "felül szeretne távozni". De előtte mindenképp' megnézném, mit tud egy downdraft-hűtő a toronyhoz képest VRM temp vonatkozásában.Csak ne lennék fenelusta
-
Viktor77
titán
válasz
Tomko78 #17530 üzenetére
Érdekes.
Van a fenti helyzet. Plusz:
ha a biosban állítok 1.25-öt, akkor biosban terhelés nélkül 1.248-1.256-ot mutat, CPU-Z terhelés mellett ugyanennyit, HWInfo 1.194-et.Konklúzió:
A RM-ben beállított feszhez hozzá kell adni durván 0.02V-ot (1.25 biosban+CPU-Z-ben 1.25, 1.25 RM-ben+CPU-Z-ben 1.27). -
válasz
Tomko78 #17507 üzenetére
Hmm koszi az infokat. Nem fogom a 4.1-et erőltetni, mert, a 4.0 tokeletes, s a fesz sem komoly hozzá. Ezzel teljesen elégedett vagyok. De van más:
Most esett le: az AIDA stressz teszt crash-eket, elhasalt bencheket simán a memória okozta. 3400Mhz-es Viper4 CJR Hynix csipes. Előző procival ment 3400Mhz CL14-en is, bootolt 3466-on.
Most ezzel a procival 3333Mhz CL16 (safe preset) stabil neki, de magasabb feszültséggel.. Ahogy elnézem, a CPU jobb, az IMC meg gyengébb ennél. Érdekes.
A VRM hőmérsékletnél mi az, ami már kellemetlen? 1.3V CPU és 1.075V SOC fesz mellett (RAM 1.35V) ezeket látja hwinfo64 aida stressz teszt alatt:
-
válasz
Tomko78 #17499 üzenetére
oh értem. Hát, most manual 1.3V & minden mag fix 4ghz mellett stabilnak tunik, vagy 9 kör cb után. Minimális pontszámot veszítek így, hogy idáig csökkentettem a feszültséget. Aida mondjuk 1.304-et ír, így CB alatt ~56 fokig "hevül" a cpu.
Az jó kérdés, hogy az "alaplap" pontosan mit takar AIDA görbéi közt, mert, az mindig ~ 5-10 fokkal melegebb a CPU-tól terheléskor. hmm.
Szerintem, mivel sem a feszültség nincs elszállva (1.304 azért barátibb, mint 1.4xx) se a hőfokok, se instabilitást nem észlelek, így, marad minden így, nem bolygatom. Főleg nem a RAM-ot, mert ott szvsz teljesen lényegtelen, hogy 1.33 volton tud-e egy értéket, vagy 1.3-on. Főleg batár oldallap-karcoló colos hűtőbordák mellett.
-
válasz
Tomko78 #17476 üzenetére
No. Most 1.325V-on stabil a 4.0ghz allcore, aida stressz-tszt alatt mondjuk 1.336-ot ír ki a monitorozó. Ha autora veszem a feszt, 1.38V körül ad neki a lap, 4.1 GHz-hez 1.42-őt tolt bele auton.
Úgy gondoltam, 4Ghz s manuál beállított 1.325V teljesen jó lesz.
A memória OC nem igazán akar most összejönni, így maradok 3400Mhz DRAM calc Safe Presetnél. Csak picit több feszt adok, mint ő ajánl: SOC 1.075, DRAM: 1.34 (szerinte 1.05 és 1.3 kellene, de azzal nem bootolt a rendszer).
Cine R15 1364 v hogy van.
Vállalható? : )
-
-
Albigator
őstag
válasz
Tomko78 #17330 üzenetére
De remélem nem azt hasonlítod össze hogy ez 4.1 GHz meg az enyém is és a tied ugyebár hűvősebb.
Nálad azért jóval kevesebb fesz kellett. De persze ez tényleg nem rossz, sőt...(#17331) Dragon3000
Nem nyert a szilícium lottón. scomcomputer -tól vette. Nála ment az a proci abban a lapban 4.2 GHz-et, azt furcsálja Create. fórumtárs.
-
direwolf
őstag
válasz
Tomko78 #17167 üzenetére
Igen, hogy kiderüljön tényleg ennyin megy-e. Mert alapból multicore "csak" 3.7-ig boostol. Ha fixen beállítom, tényleg ennyin megy. Ezért lett jobb a Cinebench score. És érdekes módon a single core is jobb lett, pedig annak 3.9-en kéne menni alapbeállításon is.
Szóval igen, ezek alapján a fix beállítás jobb. Csak én arra várok, hogy ezt valaki magyarázza meg, miért így van ez Ryzennel, és ez miért jó? Ugyan ezt tudtam FX-el is, csak ott vissza is jelezte a cnq, hogy áll a proci éppen... -
direwolf
őstag
válasz
Tomko78 #17156 üzenetére
OMG! Most megint olyant tapasztaltam ami ellentmond minden eddigi ismeretemnek
Alapbeállítás (minden auto): idle 64-65W
Fix (tényleg fix!) 3.9MHz/1.25V: idle 62-63W
Mi folyik itt? Már csak látszólag van manuális beállítás, azt csinál a proci amit akar? Mire jó ez???Mondjuk a "tuning" azért hatásos:
alap:
fix: -
direwolf
őstag
válasz
Tomko78 #17151 üzenetére
Tehát azt mondod, hogy az 1550MHz/0,8V-ra visszaállt Ryzen nem fogyaszt sokkal kevesebbet, mint egy fixen 3900MHz/1,35V-ra állított? Ha ezt komolyan gondolod, előkotrom a fogyasztásmérőmet, és méricskélek. Sok kedvem nincs hozzá, mert biztos vagyok benne, hogy jelentős különbség lesz, de a kedvedér megteszem.
-
direwolf
őstag
válasz
Tomko78 #17145 üzenetére
Miért ne lenne értelme egy energiatakarékos módnak??? Attól mert mondjuk téged nem érdekel, azért (remélem) nem ez a jellemző.
@AAAgold: erre lettem volna kíváncsi korábban, de csak olyan válaszokat kaptam, hogy mindenkinél ilyen. Ebből gondolom, hogy ez inkább Ryzen (vagy nem X-es Ryzen) specifikus dolog.
-
-
AlienApollo
tag
válasz
Tomko78 #13081 üzenetére
pedig abból hogy relatíve jobb alaplappal és processzorhűtővel csutkára hasonló eredményeket kapok én is mint Albigator, én is arra következtetek, hogy nálunk a proci származik egy "normális" alomból (normális mert egyébként amit hivatalosan tudnia kell azt hozza , csak többet nem) , és nem egy szerencsésebből mint mondjuk a tiéd jön.
1.38 V-nál pár teszt után random alkalmazás indítások közbe kifagyott tehát stabil semmiképp se volt , 1.4-nél meg már masszívan melegszik amit le tudok hűteni de nem akarom folyamatosan maxon pörgetni a ventiket +100-200 Mhz-ért CnQ nélkül úgyhogy azt nem is erőltettem már.
kis offset (- 0.875 Vcore, - 0.5 Soc), LLC 2 , 2933 XMP helyett 3200 CL16-ra húzott ramokkal már megvan az illúzió hogy gyárinál picit többet préselek ki belőle de az 1.28 V és a 4.1-4.2 Ghz all core az innen nagyon messze van.
-
fisi
senior tag
válasz
Tomko78 #12701 üzenetére
Szia!
Neked is Asus Prime Plus B 450 deszkád van? Letöltöttem az új 1002 BIOS- t de már akkor gyanús volt hogy TUF 450 a file neve mikor letöltöttem- persze az alaplap is kiírta BIOS frissítéskor hogy nem ehhez a deszkához való BIOS- ennyire hülyék az Asusnál hogy össze cserélték? De hova lett a Prime B450 Plus BIOS- a?
-
válasz
Tomko78 #12577 üzenetére
De az is sokkal lasabban megy végbe, mint intelen, pedig gflops értékekből nem tükröződik. Intelen 200gflops 45sec, amd-n 160gflops 290sec nálam.
Más: úgy néz ki maradok 4ghz-n, 4.1 túl sok feszt kér, 4.2 meg már 1.48-al is fagyott chinebench alatt, nem ér annyit az egész.
-
Alpi.
addikt
-
Skynet258
veterán
válasz
Tomko78 #9399 üzenetére
Hm, fura, eddig Ryzen Masterrel néztem a feszt, és ott a mínusz offset-nél magasabbak lettek a fesz értékek - HWInfo-ban monitorozva azonban már szépen látszik, hogy az idle fesz csökkent. Ezek szerint működik ez nálam is, csak nem Ryzen Masterrel kellett volna monitorozni...
Így most 0,781V az idle és amikor kell a kakaó (4240Mhz volt a plafon ameddig felment) akkor kap akár 1,475V-ot is. Engem inkább az idle érdekelt, hogy összehozzam, mert böngészés közben legyen már hangtalan a gép...33 fok lett így a minimum idle érték, ez már baráti.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Tomko78 #8860 üzenetére
Nem nagyon válogatják, a sima verzió és az X-es tuning tudása is kb. ugyanott van, ha kézzel tuningolsz. Mondjuk most lehet az olcsóbbat venném, ha feltétlen most kellene új procit venni, aztán azzal kihúznám a 3000-es széria megjelentéig. Gyanítom, hogy a 2000-es széria fog kapni egy árcsökkentést az év elején.
-
Márk
senior tag
válasz
Tomko78 #8640 üzenetére
Pontosan.
Valahogy régen a lapok kinézete sokkal fantáziadúsabb, színesebb volt, a kedvencem is az M3N-HT Deluxe-on is a nagy réz hőcsöves hűtőrendszer volt.
Az elődje 2006 szeptemberétől egy Asus M2N-E volt, egy Athlon 64 X2 6400+ procival, előtte meg egy Athlon 64 3800+ volt benne.
A 3800+--->X2 6400+ cserére azért került sor, mert a S.T.A.L.K.E.R nagyon szaggatott a gépben lévő Asus EN8800GTX videokártya dacára is. {A 8800GTX előtt egy Asus N7600GS Silent kártya volt, amivel természetesen szaggatott a S.T.A.L.K.E.R, így arra gondolván, hogy a videokártya csere megoldja a problémát, váltottam. Nem oldotta meg.}
Természetesen a csere után nem bírta gépben lévő 450W-os Chieftec táp az igénybevételt, simán lekapcsolt játékok alatt, ezért be kellett szereznem egy 650W-os Chieftec tápot, ez már bírta a kiképzés. Aztán azt a kártyát majdnem 1:1-ben cseréltem egy Gigabyte 8800 Ultra kártyára, aztán azt eladtam egy kis idővel utána jó árban, lett helyette egy EVGA e-Geforce 8800 GTS, ami ugyanazt tudta, mint a 8800GTX/Ultra páros.
Idővel lett az öcsémnek is gépe, ő megkapta az EVGA karit, én meg vettem magamnak egy Asus EN9800GT Ultimate kártyát, amiben az volt a vicc, hogy ugyanannyi stream processzor volt benne, mint a 8800GTX/Ultra kártyákban. (Időben durván itt volt a csere az M3N-HT Deluxe lapra).
Használtam egy darabig, majd lett helyette egy Asus ENGTX275 kártya. (Kb. valahol itt raktam fel a gépre először a GTA IV-et, és persze hogy nem futott faszán. Ekkor cserélt helyet az A64 X2 6400+ a Phenom II X4 940-el, a GTA IV megtáltosodott). Ezt is eladtam durván fél év múlva az öcsém GTX275-ével együtt, mert kellett a lóvé XBOX360+LCD tv párosra.
Miután kihevertem a költekezésből adódó sokkot, vettem egy Asus ENGTX260 GL+ kártyát.
Az utolsó nVidiás kártya a Phenomos konfigban egy Asus GTX560 Ti kártya volt.[A történeti hűség kedvéért írom le, hogy én a Phenomos konfigot egyszer már nyugdíjaztam 2015 januárjában, ment a polcra, (a GTX560 Ti-t eladtam külön, mert kellet a belőle befolyó lóvé) lett helyette egy APU-s konfig (A10-7850K+MSI A88X-G45 Gaming+2*4GB AMD Radeon™ R9 Gamer Series DDR3 2400 MHz CL11 memória, majd idővel kapott egy MSI R9 270X HAWK videokártyát. 2015 áprilisában olvastam itt a PH!-n Oliverda cikkét a jövendő Zen architektúráról, és ahogy egyre több infó látott napvilágot róla, rájöttem hogy meg kell válnom az APU-s konfigtól addig, amíg értelmes pénzt kapok érte. Ez végül 2016 januárjában történt meg, eladtam az APU-s konfigot (lap+ram+apu), leporoltam a Phenomos konfigot és elnézést kértem tőle az 1 éves pihenőért vettem bele egy használt Gigabyte 6870 OC karit, az R9 270X-et meg eladtam "jó" pénzért.]
Az A64 korszak előtt Asus A7N8X lappal toltam egy Barton magos Athlon XP 2500+ társaságában, ami valami csoda folytán szorzózár mentes volt, simán tudtam használni 2,0 GHz-en feszültség emelés nélkül. Először egy Asus V9280S kártyával, amit az idő múlásával cseréltem egy Leadtek WinFast A400 TDH kártyára.
Az AMD vonatra 2001 decemberében szálltam fel (előtte egy 466 MHz-es Celeron alapú géppel toltam egy Asus V6600 Pro kártya társaságában, de a kártyában rejlő képességeket természetesen a CPU nem tudta "kihajtani") egy Asus A7V266-E és egy Palomino magosAthlon XP 1700+ társaságában, természetesen itt a V6600 Pro kártya már rendesen ki volt hajtva.
Utána kártyacsere az osztálytársam által eladott használt Asus V7700Ti-re, majd valamikor 2002 november közepén egy Abit Siluro GeForce4 Ti 4200-as kártyát szereztem be, csak hogy 1 hónappal később a zárlatos tápegység kinyírja majdnem az egész gépet (csak a proci és a DVD olvasó úszta meg, minden más kuka lett).És még valami: régebben sokkal szebbek voltak az alaplapok és videokártyák dobozai is, és sokkal több kellék is volt velük.
Így utólag is szeretnék elnézést kérni a szófosásért, de megrohantak az emlékek.
[kép] [kép] [kép]
[kép] [kép]
[kép]
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
MaxxDamage
félisten
válasz
Tomko78 #8642 üzenetére
Ezen a lapon is van (kék) csicsa
/régi kép, már nem így néz ki a konfig - ez még MT40 házban volt/Ryzenes konfigon meg csak az alaplapi világítás megy, VGA is nagyon baba, de egyben túl csicsás is és már-már zavaró a fénye, ezért nincs is bekapcsolva - 11 sec aminél a videón látható jelenség zavaró (és ez miatt is kapcsoltam ki a VGA LED-et)
Itt még 980 Ti Matrix Platinum kártya volt benn.
Mindenkinek B.U.É.K !!!
-
válasz
Tomko78 #8644 üzenetére
Most van megrendelve r2600 jövöhéten jön meg mire én már dolgozni megyek.
A legnagyobb lányom gépe meg egy honapja kimult igy neki adtam az enyém.
Ez meg vagy négy éve a szekrény melett ált most elökaptam.
Meglepödve tapasztaltam milyen jol szalad 1080p-ben 4k tv-n.
Dobtam rá egy Wint és minden kopp. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Tomko78 #8640 üzenetére
Nekem ez az egyik kedvenc lapom/konfigom [link]
Gigabyte GA-8KNXP Ultra-64FX8350 @ 5GHz meg lazán ment (24/7)
Asus M5A97 EVO R2.0 lapban!
1866MHz -s RAM KIT (2x4GB) meg 2400MHz -s OC-val.
Anno így is adtam el azt a konfigot (300k -ér) GTX 770 OC (Asus DCU II) kártyával. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Tomko78 #8610 üzenetére
Ahogy irjak, az x2 az max elméleti 1970MB/s sebességben limitál, effektive nem tudom mennyi lenne. Illetve 2280-as mehet csak bele maximum. Nekem a rendszerem egy NVMe SSD-n van és jatekoknak van egy SATA 500as SU800...NVMe-re csak egyet raktam amivel a legtobbet tolom.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Tomko78 #8603 üzenetére
Ismerosom a masodik x16-os csatiba akart kartyat rakni, mert akkor 4x4 lane lesz a 4 NVMe SSD-nek es mekkora kiraly lesz. Csak epp ebben az esetbe az alaplapja atvalt 2x8-as uzemmodba es elveszt egy x1-es PCIe slotot, azaz a videokartya csak x8-ba menne es az NVMe SSD-is x4 helyett x2-ben.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Tomko78 #8603 üzenetére
Röviden és egyszerűen fogalmazva a több PCIE slotos lapoknál a PCIE, PCIE NVME slotok osztozkodnak az átviteli sebességen.
Tehát például a PCIE NVME SSD slot elvehet sávszélességet a videokartyatol.
Meg kell nézni az alaplap leírását hogy konkrétan hogy néz ki az adott lapnál, én pl a Strix-F 470X lap kiosztását leírtam már ide reszletesen. De általában a több PCIE NVME slotos úgy szokott ez lenni, hogy a felső slotnak saját sávszélessége van, ami nem vesz el semmitől, az alsó NVME slot pedig az alsó PCIE lanekkel osztozkodik a savszelessegen.
-
Albigator
őstag
válasz
Tomko78 #7905 üzenetére
Nyugi nálam alapból még több feszek is előfordulnak, pedig még az új AGESA 1006 BIOS sincs fennt.
Úgy érzem nem is fogok frissíteni ha ennél is agresszívabban dobálozik az XFR és PBO alatt.Rég ment ennyit a gép egyhuzamban, 2.5 nap:
De mivel ez már sokszor ki lett tárgyalva így nem aggódok, bár való igaz a szememnek jobban tetszene ha nem látnék 1.5V fölötti értéket egyáltalán.
(#7923) sylex1 és (#7924) Rem-X
A gyári hűtőtől nem is érdemes sokkal többet várni. Főleg nem a 2600 és a 2600X alap coolerével mind2 elég gyenge, a 2700X-re szánt már kicsit ütősebb darab.
Nálam annó 2600X-nél ilyen stressz tesztek (IBT, Prime) alatt simán felment XFR mellett, PBO nélkül 85-90 fokig is, valamelyik játékban 75 fokig.
Esetleg manuál OC-val, alulfeszelve lehet ez ellen tenni.Így ha nem tesztelgettek még el lehet lenni, mert általános felhasználás mellett olyan durva hőfokok nem fognak keletkezni. Ha viszont zavar titeket, akkor érdemes beruházni másik hűtőre inkább.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Tomko78 #7911 üzenetére
Ha bántja a szemed akkor rendben van,de semmiféle "szervi" gondjai nem lesznek a kicsikének,ha így hagyod.
Én is pár héttel ezelöttig 4Ghz-n nyomtam 1.26Vcore társaságában,de a BFV-be nagyon jól jön az autómata mód, 15Fps-t rászámolt ami azért nem rosz,hőtermelésben alig több (maximum 4 fok) úgy emlékszem 1.46-os maximum értékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- LotRO - Lord of the Rings Online -=MMORPG=-
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Steam topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest