Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:54

LOGOUT.hu

Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46587) negro válasza Aprósólyom (#46586) üzenetére


negro
őstag

en amugy ezt a fogyasztas reszt elkepesztoen ignoralom. nem ezert nem tuningolok. nem tud erdekelni havi 2-3000 forint. nekem gyarin megy ugyan, nincs mokolva a 8 gigas nitro+ 580 -as de bug es fagyas mentsen megy a gep lassan 3 eve. pedig bios frissiteses alaplap, win7-el majd most win10-es rendszerben megy.

itt meg minden 2. komment arrol szol, hogy kifagy, nem indul, nem jo, osszeakad... stb. nem-e talan nem kene hozzanyulni? en elhiszem sokan "hozzabertonek" kepzelik magukat csak aztan ahogy latom itt is a forumon, visszanyal a fagyi... de erdekes, mert nekem mindenfele gond nelkul uzemel a gyari kartyam. ezek az okoskodasok, h feszeld alul mert az ugy jo. wtf? nem. az ugy jo ahogy kijott a gyarbol.

zarojel en vagyok az aki anno amd duron 600-at, teszem azt satirozott rotringgal, szalakat osszekotve, h 1000mhz-en szorzo zar mentesen hasznaljak egy procit es meg sorolhatnam de szerintem ezek a feszeld alul mer az ugy jo temaktol ami itt megy ezzel a kartyaval kapcsolatban szerintem mar tul lett tolva "belaim"

''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.