Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laceszgamer
addikt
válasz
üzenetére
Végül is belegondolva háttérben mindig futott GPU Z illetve Core Temp, de 3DMark esetében még úgy sem fektette vállra, meg Furmark esetében sem.
Mindenesetre ilyesmiről sem hallottam még hogy egy VGA t a hőszenzora fektessen meg.
Nem tudod lehet vele valamit kezdeni, vagy a hőszenzor hiba az fizikailag jelentkező hiba nem szoftveres?Mondjuk ha azt veszem én meg voltam vele elégedve, igaz, igazán aktívan használva másfél évig volt, és csak két zavaró dolog volt, egyrészt oylan 37% körüli fordulaton rezonáltak a ventik, másrészt néha hajlamos volt köztes órajelen ragadni.
-
Speed®
titán
válasz
üzenetére
Eldurranhatott a hűtés is hőcsőügyileg, de ha nem tudod csekkolni mással, ez sajnos nehezen kideríthető téma. Amúgy illene neki mennie throttlinggal 2Dben, szóval szerintem valami más lesz ott a gond..VRM részleg átméregetése meg egyáltalán, tüzetes átvizsgálás kellene értő kezekben.
-
Gery0505
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen, ezen én is gondolkodtam, hogy le kellene venni a burkolatot, és rátenni két nagy ventit, de az a helyzet, hogy ez a kártya így is 3 helyet elfoglal, mert olyan duci, de ha még ráteszek kívülről két nagy ventit, akkor még többet fog elfoglalni. Néztem az e-bay-en is van dögivel ilyen venti, ami ehhez a kártyához való, de avval ugyanott lennék, ahol most... Szóval olyan kellene, 92-95mm-es, amely passzol a kártyán lévő lyukba, de a boltok kínálatában nem nagyon van ilyen. Ezek az Arctic hűtők milyenek lennének rá? Ismeritek ezeket?
Például: Arctic Evvel is az a baj, hogy sehol nem látom, hogy bármelyik is jó lenne a a 7950-es kártyámra. A 7970 GHz edition-t ugyan írja, de nem tudom, hogy miben különbözik a két nyák, passzolnak-e a lyukak. -
Cifu
félisten
válasz
üzenetére
A gond csak annyi, hogy a 7950 fogyasztása tuning mellett is 200W alatt marad, 1.25V vCore mellett esetleg felmegy 210-215W-ra. Ezt elviekben elviszi, elviheti egy jobb 300-350W-os táp is.
A gond nem ez, hanem hogy a táp mennyire tudja stabilan tartani a feszeket. Mint említettem az én HX650-esem betonstabil 12V-ot adott a 7950-nek. Viszont a 390 esetében nem ezt látom. Oké, még új a kártya, lehet, hogy utána kéne csak nézni, de minden azonos, a kártyát leszámítva. Szóval élek a gyanúval, hogy a táp a ~200W-ot fogyasztó VGA, és mondjuk 100-120W-ot fogyasztó egyéb alkatrészek mellett még simán elvolt, de a 300W felett szürcsölő R390 már sok neki, és ingadozni kezd a 12V.
Ami mondjuk nem szép dolog egy ilyen kaliberű tápnál, de hát most már láttam ilyet is.
Amit TechN7ne írt, azért lepett meg, mert azért a Hexa még az olcsó kategóriába tartozik, és ha ilyen (tuningolt 79x0 mellett ~300W össz) fogyasztás esetén is stabilan tudja tartani a 12V-ot, azért az nagyon tiszteletre méltó dolog...
-
gabber01
addikt
válasz
üzenetére
Hogy hogy a V2-ről? Ok, hogy azon van a 2x6pines csati csak éppen ezen 2x8pin van amihez kell két átalakító nekem. Namost az egyik átalakító megkapja mind a két 2x6pint, tehát a teljes V2-őt, a másik meg két Molexet egy vagy két másik ágról. A táp összesen 380Wot adhat le 12Von. De ha ebből csak 300 jut a karinak az ne lenne elég?
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
üzenetére
Már felraktam a legújabbat mind1,azért kössz!

(#41014) Speed(R)
Sajnos érezhetően lassabb a GTX 760-tól,játékok alatt az új driver miatt (legalábbis az a jobbik eset) eléggé mikrolagos ,nem volt okos döntés lecserélni egy GTX 760 HAWK-ot ,na lényeg legalább tanulok egyfolytában.

-
windlord
őstag
-
szacsee
nagyúr
válasz
üzenetére
OK, neked akkor kapcsol, én újan vettem a kártyát boltból.
Nálam mindkettő egyszerre megy.
4 pines csatlakozónál képtelenség hogy külön vezéreljen.
5 pinesnél lehetséges, kérdés nálad hány kábel megy a ventire.
Nálam 1000Mhz környékére húzott GPU-val 78°C volt a max hőfok több óra játék után.
Ha a tápcsati felőli venti nem megy, akkor meg amúgy is kicsit badarság lenne a gyártó részéről, hogy pont a VRM feletti ventit nem indítaná el, mert így gar idő lejárta előtt kinyírja a kártyát.
80%-on nálam sosem tekert, gondolom nálad azért, mert elérte azt a hőfokot (1 venti nem bírta), amin már 80%-on vezérel a kártya.
Nem vagyok elektro guru, de minél nagyobb %-on teker a vezérlés annál jobban hasonlít a 12V DC tápfeszültséghez a betáp jellege.
-
4264adam
veterán
válasz
üzenetére
V-sync mindig ki van kapcsolva mert ha nincs meg a 60FPS törik így mindig felett játszom. Ha fix 60FPS az még elfogadható de felette a legjobb. Nem tudom hogy látom meg hogy basszus megint olyan törött a kép és felnézek az AB-re és 40-50FPS között van az érték. Szemmel látom hogy nem az igazi pedig annak kellene lennie ezért gondolok valami beállítási gondra.

Benq G2222HDL monitorom van, DVI kábellel. -
norbert1998
nagyúr
válasz
üzenetére
PL cod utolsó része. Pasztmek olyan szarul volt optimalizálva, hogy az a ronda hányás nem fért el a ramban, pedig még csak nem is openworld volt!
Folyton töltött a gép. Ha betöltött persze 90+fps volt, bármit tettem, de töltés közben meg volt vagy 30
De egy COD-nál bakker! Mi az a trágya? Hogy nem lehet azt megoldani? Ha a mutli nem menne, azt mondom, oké. De hogy wicser 2 ment maxon röhögve, akkor nehogymár egy caros COD ne menjen 
Snecy: Why? 75 Hz-es monitoron 200 fps kell?

-
snecy20
nagyúr
válasz
üzenetére
Milyen felbontáson próbáltad?
Malibutomi: Mondjuk a kor színvonalát tekintve sosem voltak kimondottan szép játékok a GTA-k. A GTA3-mal majdnem egyidős volt a Max Payne 1-2, és jó pár kört rávertek ezutóbbiak a GTA-ra, ha már külső nézetest hasonlítunk külső nézetes játékhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez így nem fog menni..

?
Folyton töltött a gép. Ha betöltött persze 90+fps volt, bármit tettem, de töltés közben meg volt vagy 30
De egy COD-nál bakker! Mi az a trágya? Hogy nem lehet azt megoldani? Ha a mutli nem menne, azt mondom, oké. De hogy wicser 2 ment maxon röhögve, akkor nehogymár egy caros COD ne menjen

(Valleyban) De 1100-on már csak 45-öt hoztam